Workshop – Hvordan bygge nettverk og markedsføre seg på LinkedIn

Workshop – Hvordan bygge nettverk og markedsføre seg på LinkedIn

siriberntsen linkedin 400 250

Har du et produkt du ønsker å markedsføre, ser du etter samarbeidspartnere, eller er du på utkikk etter arbeid?

LinkedIn er en forretningsorientert sosial plattform, og er derfor spesielt nyttig for å knytte profesjonelle forbindelser. Ved å bygge et profesjonelt nettverk kan du få vist frem deg og ditt produkt, opprettet kontakter med potensielle kunder og samarbeidspartnere, og muligheten til å lære av andres kunnskap, strategier og erfaringer. Videre er ikke LinkedIn bare nyttig innen markedsføring, da et stadig voksende nettverk kan introdusere deg for nye jobber, bransjer og arbeidsgivere.

Samtidig kan man ikke ganske enkelt opprette en profil, for deretter å lene seg tilbake og forvente umiddelbart utbytte. For å bygge et nettverk som hjelper deg å oppnå dine mål, bør du ha en bevisst tilnærming til fordelene LinkedIn tilbyr, og kunnskap om hvordan du går frem.

Kiev, Ukraine - February 2, 2013 - Businessman solving rubik's cube with logotypes of well-known social media brand's. Include Facebook, YouTube, Twitter, Google Plus, Instagram, Vimeo, Flickr, Myspace, Tumblr, Livejournal, Foursquare and other logos.

Siri Berntsen har vært på LinkedIn i lang tid, både med privat profil og bedrift. Hun har bred kjennskap til hvordan man går frem for å bygge nettverk, og vet hva LinkedIn kan bety for de som bruker det smart. På kurset vil du blant annet få en innføring i:

  • Hvordan du oppretter en sterk personlig profil
  • Hvorfor og hvordan bedriften din bør være på LinkedIn
  • Hvilken informasjon som bør og ikke bør legges ut
  • Hvordan du bygger et nettverk
  • Hvordan du markedsfører deg
  • Hvordan LinkedIn kan åpne opp for nye bransjer og jobber

For nærmere avtale og informasjon send meg en post@siriberntsen.no