Næringsnettverk Frogner, Sørum

For noen uker siden hadde jeg et meget interessant møte på Frogner lunsjbar, med Siri Bjørnstad som er næringsrådgiver i Sørum kommune.

I samarbeid med Siri Bjørnstad og Sørum kommune har jeg nå opprettet en gruppe på LinkedIn som heter Næringsnettverk Frogner, Sørum.

Holder du og din bedrift til i Frogner, Sørum håper jeg du vil melde deg inn i gruppen på LinkedIn. Det skjer mye på Frogner om dagen, og det er mye næring i området. Både enkeltpersonsforetak og større næringer som har vært her i mange år. Men hvem og hva har de ulike å tilby?

I tillegg til gruppen på LinkedIn, planlegger vi flere spennende ting på denne siden av kommunen fremover, så det er bare å følge med på denne gruppen eller via min Facebookside. 

 

Har du spørsmål rundt dette er det bare å sende meg en epost.

Hilsen Siri Berntsen