Barnehage/skole

Jobber du i barnehage eller skole? Fantastisk! Jeg ønsker å gi skryt for en veldig god jobb!

I en hektisk hverdag er det sikkert noe utfordringer når det gjelder barn, foreldre og personal som stadig vekk er på mobilen og tar bilder etc. Føler du behov for mer kunnskap og trygghet i den digitale hverdagen? Da har jeg lyst til å hjelpe!

Jeg er opptatt av personvern og har god kunnskap i hva og hvordan man kan håndtere personvern i forbindelse med at vi alle er så tilgjengelig på digitale og sosiale medier.

Hvordan kan jeg hjelpe din barnehage/skole?

  • Kjenner du til reglene når det gjelder barnehagebilder på nett?
  • Markedsføring og digital strategi for din barnehage.
  • Lage en vær varsom plakat som gjelder bruk av digitale og sosiale medier i din barnehage.
  • Tips og råd angående nettside/blogg/digitale verktøy.
  • Informasjon og hjelp med f.eks Facebook, Instagram.
  • Tema: Tips til fotografering av barn, sikkerhet på nett, worst case scenarie, markedsføring, innhold til f.eks Facebook m.m
  • Ledergruppe/personalmøte/foreldremøte/barna

siriberntsen linkedin 500
Litt om Siri Berntsen

Jeg driver Siriberntsen.no og jobber til daglig med rådgiving, kurs og foredrag innen markedsføring på digitale og sosiale medier for store og små bedrifter. Jeg har jobbet mer enn 20 år med internett, søk og senere sosiale medier i en rekke ulike roller. Som gründer av nettbutikk på kundesiden, har jeg sittet på begge sider av bordet og kjenner til de ulike utfordringer en bedrift kan kjenne på.

Siden inntoget av sosiale medier har jeg fokusert på synlighet, innhold og de nye mulighetene vi har med markedsføring i dag, kontra med de tradisjonelle markedsføringskanalene. Spesielt samspillet mellom søk, rangeringer, trafikk til nettside og sosiale medier. Hvordan sosiale signaler kan være med å forsterke det budskapet vi gjerne vil ha ut til våre kunder og interessenter.

Fra å ha jobbet med noen av de største nettsidene i Norge til å være med å bygge opp helt nye sider fra bunnen av har jeg opparbeidet meg et erfaringsgrunnlag som jeg til daglig benytter for å hjelpe bedrifter ta mer kvalifiserte valg innen digital markedsføring.

siriberntsen.no henda foran

Som mor til 2 barn som går på SFO og barnehage kjenner jeg daglig på utfordringer vi møter som foreldre, barn, personal når det gjelder den digitale hverdagen vi lever i. Jeg har således både proffesjonelle og private erfaringer å vise til når det gjelder å bygge en trygg hverdag på nett for både voksne og barn.

Jeg vil gjerne hjelpe til med å forebygge og bevisstgjøre god bruk av digitale og sosiale medier og hører gjerne fra deg for nærmere informasjon og avtale.

Takk for at du leste.

siriberntsen logo str