Nye muligheter til høsten

      Kommentarer er skrudd av for Nye muligheter til høsten

Det siste året har det skjedd mye nytt.

Drømmen om kolleger, fast jobb, ny kunnskap og forutsigbarhet har innfridd på de fleste av mine områder etter at jeg takket ja til fast stilling i Norge Bygges i fjor høst. Jeg har fått mange gode kolleger og ikke minst kunnskap om bygg og anleggsbransjen gjennom Norge Bygges. En bratt læringskurve som har gitt meg nye erfaringer og mestringsglede jeg tar med meg videre.

Nå er det en gang slik at man trenger en større forutsigbarhet når man har familie og faste utgifter. I tillegg er det vell ingen hemmelighet at jeg brenner for digitale og sosiale medier. Så da jeg oppdaget at Romerikes Blad var ute etter min erfaring og kunnskap ble jeg hoppende glad!

Mediebransjen er og har vært i endring i flere år og jeg gleder meg til nå å få være med på en spennende reise i lokalmiljøet mitt.

Romerikes Blad, Glåmdalen og Ringerikes blad blir mine områder. Herligheten så spennende og lærerikt!

20 august 2018 starter jeg som Digital Medierådgiver i Amedia Romerikes Blad. Det gleder jeg meg virkelig til!

Siden jeg nå blir ansatt i Amedia er det heller ikke noe grunn til at jeg fortsetter med eget selskap som tilbyr rådgiving og kurs. Ønsker du eller din bedrift hjelp med digitale og sosiale medier fremover hjelper jeg gjerne, men nå som Digital Medierådgiver i Romerikes Blad, YEAI 🙂

Det vil være mulig å booke meg til foredrag gjennom Talerlisten.no.

Kanskje vi sees på min vei, da er det bare å si HEI ?

Comments

comments