WOW for en start på 2018

      Kommentarer er skrudd av for WOW for en start på 2018

Wow for en start det har vært på 2018!

7 dager inn i det nye året skriver jeg min andre bloggpost. En blogg som ser mer ut som et nyhetsbrev. Det har skjedd så utrolig mye den siste tiden at jeg ikke har rukket å fortelle deg alt hverken her, gjennom nyhetsbrev eller mine sosiale medier kanaler. Så her kommer det!

Jeg har ingen andre nyttårsforsett enn «GO WITH THE FLOW». Fortsetter det slik blir 2018 et veldig lærerikt, innholdsrikt og morsomt år jeg håper vil glede flere enn meg!


Det var fint på kurs i Hudsiksvall

Jeg skal være med å Bygge Norge i Norge Bygges!

 

Noen av dere har kanskje allerede fått med dere at jeg startet i ny jobb som kunderådgiver i Norge Bygges 1.desember 2017. Hele desember gikk til kurs i Sverige og opplæring av ny bransje og en ny hverdag. Herligheten så mye nytt og spennende å lære seg om det som skjer i byggebransjen i Norge. Det er veldig moro å få jobbe med et så godt produkt som Norge Bygges. Vi er markedsledene og har et stort team som samler informasjon om alt som bygges i Norge. Både private og offentlige prosjekter. Vår database inneholder informasjon om prosjekter innen veier, havner, flyplasser, bruer, eneboliger, blokker, næringsbygg, ladestasjoner m.m. Her er det nesten bare fantasien som setter en stopper for hvilke muligheter man har ved å dra ut informasjonen fra vår database. Det gledes når jeg kan vise frem de gode mulighetene bedrifter har til både å skaffe seg gode salgsleads og ikke minst kunne få en enda mer effektiv og lønnsom salgshverdag.

De første kundesamtalene hadde jeg allerede noen uker før juleferien. Så det var godt å få samlet tankene og ikke minst få plassert all informasjon på rette hyller ved hjelp av noen dager avkobling og juleferie med mine kjæreste. Jeg tror likevel ikke at jeg kan huske sist jeg gledet meg så mye som nå til å komme tilbake på jobb. Informasjonen hadde fått tid til å modne seg og min iver etter å sette ordentlig i gang gjorde at jeg hadde en brusende følelse i kroppen. Herlig følelse!

Klokken var ikke mye første arbeidsdag i januar da jeg kastet meg på telefonen og fikk booket mitt første møte/møte som jeg hadde to dager etter hos en eiendomsutvikler. Tidligere har jeg holdt en del demoer, men følte meg klar for å komme meg ut i hovedpulsåra som jeg kaller det og dro med sjefen i mitt første møte. Meget lærerikt, hyggelig og interessant! Det er noen år siden jeg jobbet på denne måten, men kjenner at det ligger i ryggmargen og at det er akkurat dette jeg trengte nå. Jeg har fått nye kolleger både i Norge, Sverige og Finland. Kolleger som virkelig har bydd på seg selv for at jeg skal få den beste velkomsten og den beste opplæringen. Jeg stortrives!


 

Sosiale medier ekspert i Tønsberg Blad!

I romjulen ringte journalist Julie Moon Fjell fra Tønsberg blad for å intervjue meg om Facebook sin nye mulighet for alle som er på Facebook som har bursdag. Artikkelen kom i forrige uke og kan leses på nett her 

Jeg ble også intervjuet som sosiale medier ekspert to andre ganger i 2017, da var begge artiklene bak betalingsmur. Men denne gangen var den åpen slik at ALLE kunne lese den.

En kollega av meg i Norge Bygges hadde til og med tatt avisen med på kontoret for å vise at jeg både var på forsiden og midtsiden. Det var ikke måte på synlighet 🙂

Jeg er dog litt usikker på Facebook sin fremgangsmåte her. Da jeg mener dette er en positiv ting for de som driver organisasjoner og som ofte er avhengig av veldedighet. Så er dette en fin måte å kunne få økt kjennskap, synlighet og ikke minst mulighet til å få mer penger i kassa. Men som Facebook selv sier ønsker de ikke at Facebook skal oppfattes som en reklamekanal full av spam. Jeg undres derfor litt om casen hadde vært; at 5 av mine Facebook-venner har bursdag samme dag og alle velger at deres venner kan gi en sum i veldedighet vil jeg nok oppfatte dette som spam. Da blir det ikke så positivt som det i utgangspunktet ville ha vært.

Den siste tiden har samtidig Facebook strammet opp reglene sine og har gått ut med at de vil slå hardere ned på de som ber om at folk skal tagge andre i sine innlegg. Det gir økt synlighet, men ønsker DU å bli tagget i alle mulige poster på Facebook? Ikke jeg, og om det skjer ofte blir nok både du og jeg lei og velger kanskje å logge av Facebook for godt! Det er ikke ønskelig for Facebook, derfor velger de nå og slå ned på bedrifter som bryter med Facebook sine egne retningslinjer som du kan lese deg opp på her.  

Hvilke tanker har du om dette? Legg gjerne igjen en kommentar under her.


LR Health & Beauty Norge fikk høre mitt første foredrag i 2018!

 

Noen uker før jul fikk jeg en hyggelig telefon fra Frederik Henriksen i LR Health & Beauty Norge. Han hadde funnet meg etter et søk på Google og ønsket å hyre meg inn som foredragsholder på kick off 6 januar. I går var dagen kommet og jeg dro avgårde til Gardermoen for å snakke om markedsføring via sosiale medier. Herligheten så moro å få stå på scenen igjen. Jeg lærer så utrolig mye om meg selv og digger når jeg får til å engasjere publikum.

Foto: LR Health & Beauty

Jeg er som kjent over snittet glad i sosiale medier og muligheten med å snakke med folk på nett. Men du verden så hyggelig det er å møte folk LIVE! Håndhilse, et smil, et nikk, en samtale, en klem, latter, tilbakemeldinger og nye følgere på LinkedIn 🙂

Et av flere hyggelige møter med publikum i går var ei eldre dame som tidlig ga uttrykk for at hun ikke var på Facebook, men at barnebarna hadde ordnet Snapchat til henne. Hun ga meg klem etterpå og var blitt så inspirert. Jeg digget hennes væremåte. Jeg er så takknemlig for å få lov til å inspirere andre med min kunnskap om sosiale medier.


Foredrag er noe jeg liker å gjøre og via samarbeid med Talerlisten.no håper jeg det blir flere muligheter i året som kommer.

Herligheten… 2018 har akkurat startet og året er for min del kommet meget godt i gang. Jeg gleder meg til veien videre og håper jeg snart treffer flere av mine lesere og følgere på min vei. Kanskje allerede på torsdag? Kl 11:30 skal jeg på LunchIn på Albert Bistro på Aker brygge. Jeg gleder meg til å treffe igjen kjentsfolk, treffe nye folk og ikke minst ha en god og hyggelig lunsj. Kanskje vi sees der?

Riktig godt nytt år!

Comments

comments