Foredragsholder på LR Health & Beauty Norge kick off

Jeg gleder meg til å være foredragsholder på kick off til LR Health & Beauty Norge på Scandic Airport Hotel 6 januar.

Der vil jeg inspirere og dele tips til hvordan du kan selge deg og din LR bedrift på en smart og attraktiv måte ved bruk av digitale og sosiale medier. Hvordan, hvorfor og når skal/bør du bruke de ulike kanalene som Facebook, LinkedIn, Instagram, blogg o.l.
Jeg vil også gi deg tips om hvilke digitale muligheter som kan gi deg en god strategi som vil bringe deg lettere til målet.

 

LR Health & Beaut Kick Off 2018

Siriberntsen.no har 11 års erfaring med å hjelpe bedrifter å markedsføre seg på digitale og sosiale medier. Hun kommer til LR Health & Beauty Norge sin kick off på Scandic Airport Hotell 6 januar. Der vil hun inspirere og dele tips til hvordan du kan selge deg og din LR bedrift på en smart og attraktiv måte ved bruk av digitale og sosiale medier. Hvordan, hvorfor og når skal/bør du bruke de ulike kanalene som Facebook, LinkedIn, Instagram, blogg o.l. Hun vil også gi deg tips om hvilke digitale muligheter som kan gi deg en god strategi som vil bringe deg lettere til målet.

Posted by LR Health & Beauty Norge on 28. desember 2017

Comments

comments

One thought on “Foredragsholder på LR Health & Beauty Norge kick off

  1. Pingback: WOW for en start på 2018 | SiriBerntsen.no

Comments are closed.