Foredrag i Trondheim

      Kommentarer er skrudd av for Foredrag i Trondheim

Det er veldig hyggelig å kunne dele at jeg har fått muligheten til å dra til Trondheim 23 mai. Tenk så moro å få dra til Trondheim for å treffe så mange flotte folk som skal tilbringe en hel dag på Min bedrift / Gründermessen. Jeg satser på at det blir tid til påfyll av ny kunnskap, bekjentskap, kaffe, lunsj og nettverksbygging. I tillegg ser det ut til at jeg blir i bartebyen til dagen etter, så da er det muligheter for å møtes til en kaffedate om du er i nærheten og ikke rakk messa!

Send meg en melding på Facebook om du vil treffes!

Jeg skal holde foredrag i Trondheim.

Jeg gleder meg til å holde foredrag om markedsføring på Scandic Lerkendal for små og mellomstore bedrifter under Min bedrift / Gründermessen.

Du kan lese hele programmet, se hvilke andre foredragsholdere som kommer og ikke minst melde deg på ved å trykke på linken.

Trondheim

 

Jeg skal snakke om sosiale medier, markedsføring og salg

Hvordan fungerer Facebook, Instagram og Google sammen. Her får du vite hva du kan og bør gjøre for å øke trafikk og konvertering fra disse kanalene. Se videoen jeg har laget i forbindelse med oppdraget.

Foredraget ble booket inn gjennom Talerlisten.no. Der har jeg laget en profil som det er mulig å finne sammen med veldig mange andre dyktige foredragsholdere i Norge.

Her er min presentasjon på Talerlisten.

Siri Berntsen

 

Se alle videoene på min YouTube kanal

Jeg har også fått laget en egen videopresentasjon som jeg har lastet opp på min YouTubekanal som du GJERNE må ABONNERE på. Gå i såfall inn her, der ligger det også flere ande videoer. Tips, presentasjoner og videoblogg (Vlogg).

Sees vi i Trondheim?

 

 

 

Comments

comments