Forretningsnettverk

      Kommentarer er skrudd av for Forretningsnettverk

Så hyggelig at du titter innom bloggen.

I går var jeg morgenfugl, vekkerklokken ringte 05:00. De som fulgte meg på Snapchat og Instagram fikk noen smakebiter underveis. Men jeg filmet også litt utenom, som jeg nå har delt på min nye YouTube kanal. Men jeg ønsker også å dele litt  mer fra dagen og gi deg noen flere tips i forhold til nettverksbygging.

Jeg startet gårsdagen tidligere enn de fleste siden jeg var blitt invitert med som gjesten til Kajsa F HennerstedtBNI møte på Louise restaurant og bar.

BNI er et forretningsnettverk. De holder ukentlige møter. Det er presentasjoner, foredrag og mingling. Det virker veldig interessant og verdifullt med tanke på å gjøre god business. Jeg ble kjent med flere spennende folk, og har booket ett par møter med noen av de jeg traff for å bli bedre kjent. Jeg fikk et godt inntrykk av denne gruppen. Det finnes flere grupper, bare i Oslo. Men også i resten av landet og internasjonalt.

På hvert BNI møte deles visittkort med alle som er tilstede. Jeg hadde gått tom for papir-visittkort, men har fått meg et digitalt visittkort som jeg delte med alle deltakerne jeg møtte. Like etter at BNI møtet var ferdig, satte jeg meg på en cafe og la til alle deltakerne via LinkedIn, der sendte jeg de samtidig en melding hvor jeg delte visittkortet mitt. Du kan se visittkortet mitt her. 

Dagens tips: 

Det er smart å legge til folk på LinkedIn mens du har de friskt i minne. Ta med deg deltakerlisten og søk de opp på LinkedIn. Det vil gi deg større nettverk. Det vil også gi deg en kjappere muligheten til å knytte kontakt med nye kunder, samarbeidspartnere og ambassadører du ellers ville brukt lenger tid på å komme i kontakt med.

Holdt du foredrag? Få gjerne deltakerene til å gi deg en anbefaling på LinkedIn eller Talerlisten profil.

 

Abonnérer du på YouTube kanalen min

så får du varsel når jeg legger ut ny videoblogg med dagens tips.

Ha en riktig god helg!

Comments

comments