En ryddig Facebookside

      Kommentarer er skrudd av for En ryddig Facebookside

Det var ei som lurte på hvordan hun kunne få en ryddig Facebookside.

Det vil si hvordan hun kunne få fjernet de øverste feltene før innleggene på Facebooksiden kom: «anbefalt for deg», «bilder» og «videoer». De gjør siden så utrolig rotete før man kommer til innleggene.

Her er svaret på hvordan du kan få en ryddig Facebookside.

Gå inn på bedriftens Facebookside, Trykk på innstillinger øverst til høyre, deretter rediger side, så kommer det opp informasjon til høyre, bla nedover til du ser det står startside der kan du flytte rundt på boksene. Du kan velge innlegg øverst om du ønsker. Fanerekken oppdateres automatisk

Likte du tipset? Gi meg en tommel opp eller en kommentar <3

 

Vil du ha flere tips? Meld deg på mitt nyhetsbrev!


 

siriberntsen logo str

Comments

comments