Lage en videoblogg

      Kommentarer er skrudd av for Lage en videoblogg

Så trivelig at du ville lese om hvordan du kan lage en videoblogg som jeg gjorde tidligere i dag.

Nå har det seg slik at jeg er igang med en ny YouTube kanal. Håper du vil abonnere på den, da får nemlig DU vite det først når jeg har postet ny video!

Jeg gleder meg til å bygge opp denne nye Youtube kanalen med feelgood videoblogger, tips og livesendinger. Legg gjerne igjen noen forslag til hva jeg kan videoblogge om, da blir jeg superhæppy!

Du lurer kanskje på hvordan du kan lage en videoblogg?

Det finnes millioner av måter å gjøre det på, gode og dårlige, enkle og mer utfordrende. Dette er et enkelt tips fra meg.  I dag tidlig fant jeg meg et sted jeg trives godt å være, da blir jeg så glad. Det var jo tross alt feelgood video. Jeg brukte min mobiltelefon for å filme og ta bilder. Deretter redigerte jeg det hele med en app på mobilen som heter Quik.

Lastet opp videoen direkte på Facebooksiden min og laget som kjent en NY Youtube kanal hvor jeg lastet inn denne videoen. Nå har jeg delt videoen på de ulike sosiale medie kanalene jeg er på. Og poster dette blogginnlegget med en overskrift som skal trigge Google organisk søk så den blir synlig når noen søker » Hvordan lage en videoblogg»

Abonner på YouTube kanalen min ved å trykke her!

Ha en fortsatt fin dag.

Comments

comments