De skjulte skattene

      Kommentarer er skrudd av for De skjulte skattene

For noen uker siden hadde jeg et veldig hyggelig møte med Salgsjef Kajsa F. HennerstedtLouise restaurant og bar. Vi skulle snakke om Siritreffet jeg arrangerer den 30 mars. (dessverre avlyst)

 

Det er alltid moro å se reaksjonen til nye mennesker jeg treffer når jeg forteller om Siritreffene jeg holder. Kajsa likte også det hun hørte. I tillegg var det noe med hennes personlighet og tydelige kunnskap for restauranten. Etter møtet hadde hun lyst til å gi meg mer kunnskap om Louise restaurant og bar. Jeg fikk vite historien og detaljer om interiøret som henger på veggene og i taket. Mine tanker om å skape tidenes Siritreff på dette stedet ble virkelig løftet. Her er stedet hvor de skjulte skattene kommer frem og ut til folket.

Jeg har tidligere vært gjest på Louise via frokostmøte, og senest i forrige uke var jeg på middag med Talerlisten.no, vi spiste middag i Kongerommet. Jeg hadde en kjempeflott kveld, med flotte foredragsholdere og meget god mat. Du kan se video fra kvelden her.

Jeg er en person som ofte omtales som en deler. Det er også det jeg har som formål gjennom mine Siritreff. En av mulighetene du som deltaker nå får, er å se og høre om skattene som finnes på denne restauranten! Jeg har akkurat snakket med Kajsa på telefonen og spurt henne om hun kan dele et foredrag med oss på Siritreffet 30 mars. Hun sa ja! I tillegg ønsket hun å tilby de som kommer en ekslusiv guidet tur i restauranten kl 1130, anbefales.

Det skjer på Siritreffene!

Det gleder meg at Kajsa stiller opp for å dele med oss den historien og kunnskapen som denne ærverdige og flotte restauranten mitt på Aker brygge holder skjult.

Har du lyst til å vite hvordan du kan få kunden til å komme til deg? Ta med deg en kollega eller businesspartner og bli med på dette innholdsrike formiddagstreffet.

Rolf- Ørjan Høgset, gründer og produsent av Skattejakten.Live har et prosjekt på gang som han gleder seg veldig til å streame 24 timer i døgnet.

Dette blir moro, inspirerende, interessant, lærerikt og ikke minst vil du få påfyll til nettverket ditt. Siritreffene har deltakere fra alle bransjer!

 

Siritreffet 30 mars er avlyst.

Gleder meg til å treffe deg!

Hilsen Siri

 

Comments

comments