Vinner ikke Audi på Facebook

      Kommentarer er skrudd av for Vinner ikke Audi på Facebook

Nei! 

Du vinner ikke en ny Audi på Facebook.

På Facebook er det stadig vekk «GIVEAWAY» der du kan vinne en bil! Alt du trenger å gjøre er å like, kommentere og DELE konkurransen. I dag er det en ny runde med Facebookvenner som deler og kommenterer ivrig i håp om å stikke av med en splitter ny Audi!

Over 26 000 nordmenn kastet seg på da «Tesla» skulle gi bort en splitter NY bil. Noen dager tidligere var det en nyhetssak om at Tesla skulle slutte med å tilby kundene sine gratis strøm

HA KILDEKRITIKK!

Ta et Google søk, sjekk hvor mange følgere en Facebookside har, les kommentarene for å se etter varsler fra andre som forstår at dette er en falsk side. Tenk deg om ett par ganger, hvor sannsynlig er det at nettopp du vinner en bil gjennom en Facebook konkurranse?

Er det for utrolig til å være sant? Da er sannsynligheten stor for at du blir lurt!

Vær oppmerksom på falske Facebooksider som lokker med f.eks gevinster på biler (Audi, Volvo) i konkurranser. De som driver disse Facebooksidene jobber opp antall følgere på denne måten. Informasjonen du har lagt igjen på Facebooksiden deres kan brukes til andre formål enn du hadde forventet.

Facebook sine konkurranseregler:

Det er IKKE lov å ha en konkurranse der man må DELE for å være med, det er heller ikke lov å tagge andre for å bli med i konkurransen. Det er lov å be om en likes og kommentar.

Noen av grunnene til at disse reglene gjelder er at de blir oppfattet som støy og spam når Facebook veggen oversvømmes av Facebook konkurranser. Utfordringene har igjen vært at Facebook har mistet medlemmer. De ønsker at ALLE skal være en del av Facbook sitt nettsamfunn. Derfor kan bedriften som har DEL og TAGG konkurranser større sannsynlighet for å bli rapportert inn til Facebook for brudd på retningslinjene.

Ønsker du deg ny bil? Da må du nok kjøpe den selv!

Del gjerne denne bloggen i stedet ❤

Comments

comments