Foredrag

      Kommentarer er skrudd av for Foredrag

Jeg er så heldig å få holde foredrag for bedrifter og private. Jeg synes det er veldig gøy å dele kunnskap på denne måten.

Tidligere i høst ble jeg en av foredragsholderne på Talelisten.no Nå ligger det flere foredrag og omtaler om meg som du kan se her.

Hvordan bruke sosiale medier i en jobbsøkerprosess

Et morsomt og informativt foredrag hvor jeg deler hvilke muligheter som finnes for å skille seg ut, FØR du havner i en søknadsbunke. Ønsker du å skifte beite? Ønsker du å lære mer om LinkedIn og hvordan du kan bygge en god profil? Ser du verdien av et større nettverk? Da er dette foredraget en inspirasjon til veien videre.

Digital mamma

Som mamma kjenner jeg veldig på den digitale hverdagen vi lever i på godt og vondt. Hva kan jeg som mamma gjøre for å være sikker på at barna føler seg trygge og ikke utlevert gjennom f.eks blogg og sosiale medier? Morsomt og bevisstgjørende foredrag.

Sosiale medier, markedsføring og salg

Sosiale medier, markedsføring og salg skaper muligheter, men også utfordringer. Det er en kombinasjon jeg mener blir stadig mer viktig. Det er ikke lenger slik at man kun driver med markedsføring eller kun driver med salg. Selgere er markedsførere og markedsførere er selgere. Bedre argumentene og relasjonene på tvers av ulike avdelinger.

Da nettbutikken forsvant

Jeg drev nettbutikk i 3 år. Jeg startet opp med å gjøre alt selv. Nettside i WP, markedsføring, logistikk, administrativt osv. Nettsiden lå synlig på Google 4 mnd før nettbutikken åpnet. Litt etter litt outsourcet jeg mer og mer, da nettbutikken forsvant fra nettet i 5 dager hadde jeg ikke kontroll. Hva som skjedde før, under og etter er noe flere kan dra lærdom av.

siriberntsen-bpw-follo

Ta gjerne kontakt med meg om du ønsker mer informasjon eller har spørsmål.

Siri Berntsen

post@siriberntsen.no

mob 402 13 99

 

Comments

comments