Blogging fra mobil

      Kommentarer er skrudd av for Blogging fra mobil

Akkurat nå har jeg fått lastet ned en ny app til min nye mobil. Denne bloggposten skrives derfor via wordpress appen.

Siden jeg blogger via plattformen WordPress, fant jeg appen da jeg søkte WordPress i playbutikken.

Jeg foretrekker selvfølgelig å blogge via pc, da jeg har større tastatur enn på mobil. Men noen ganger er det kjekt å kunne blogge fra mobilen.

Selv om jeg blogger via mobilen vil ikke du som leser oppdage det. Den største forskjellen er for meg. Ved å mobilblogge har jeg ikke tilgang til alle verktøyene jeg har i kontrollpanelet via innlogging på pc. Mitt viktigste verktøy er SEO (søkeordsoptimalisering). SEO hjelper bloggposten/innlegget å bli mer synlig på  Google. Synlighet på Google er med på å skape trafikk inn til nettsiden.

Jeg kan logge meg inn på kontrollpanelet ved å gå via nettleseren crome på mobilen for å ordne SEO på innlegget. Men jeg kan ikke ordne dette via WordPress-appen.

Håper du satte pris på noen bloggtips fra sofakroken min, fortsatt god ettermiddag!

Comments

comments