Påfyll

      Kommentarer er skrudd av for Påfyll

Jeg må innrømme det! Ukene og dagene flyr avgårde, bare 21 dager igjen til julaften. Kjenner du deg igjen? Med alt som har skjedd denne høsten føles det som om julaften kom fortere enn jeg hadde forutsett i år. Det er morsomme, spennende, utviklende, lange og lærerike dager.

siriberntsen-pafyll-volvo

Jeg kaller det #påfyll

Hele November og starten på Desember har vært full av soloppganger og solnedganger, noe som gir meg påfyll i en ellers så mørk årstid. Det er så godt å stoppe opp å nyte øyeblikkene, spare på øyeblikket, forevige de og dele de. Jeg kaller det påfyll. Dagen i dag startet med frisk luft, minusgrader, frost på jordene. Soloppgangen måtte foreviges og deles i dagens innlegg. Det passet så fint.

siriberntsen-utsikt-frogner-800

Å kunne sitte på den lokale cafeen, finner inspirasjon og glede av å jobbe ute blant folk. Høre på julemusikk, drikke julelatte og skravle litt med folka som stikker innom. Jeg jobber, jeg smiler, jeg er kreativ, jeg gleder meg, jeg har nerver, jeg kjenner blodet bruse, jeg setter pris på mulighetene. Mulighetene som kommer av hardt og langvarig arbeid.

Neste uke er planlagt og klar. Uka er full av spennende møter, nettverksbygging og kurs. Gleder meg spesielt til torsdag, da jeg skal holde heldagskurs i LinkedIn for en større bedrift. Men allerede nå til søndag starter neste uke. Jeg gleder meg til å være sammen med 45 andre utstillere på julemesse / nettverksmess på Skullerudstua. Nisselua er klar for å bli med på Livesending på min Facebookside, følg med så får du se 🙂

siriberntsen-solnedgang

Viktig å feire små og store hendelser. Fortsatt god helg og førjulstid.

Comments

comments