Jeg har testet Pokèmon go

      1 kommentar til Jeg har testet Pokèmon go

Denne sommeren var det ihvertfall ikke noe problem å holde seg i form. Jeg har tatt en nærmere titt på årets sommerhit Pokèmon go. I sommer har vi feriert på ulike steder. Men da vi ankom hytten vi hadde leid ved Hunderfossen, ble spillet Pokèmon go tilgjengelig for nedlasting til Android i Norge. Da var det bare å sette i gang med å finne ut av hva dette spillet som allerede på 1 uke hadde blitt verdensberømt og lastet ned av millioner i hele verden.

DN omtaler i dag Pokemon Go og skriver at det er det raskest voksende mobilspillet noensinne med over 10 millioner nedlastinger den første måneden. Fenomenet er globalt og Pokemon Go ligger på topplistene hos Google og Apple i alle regioner.

Nrk skriver at spillpedagoger ønsker Pokemon Go inn i skolen.

Snapchat-7763570783787351946

Hvordan ble det mulig at så mange unge og voksne dro ut i gatene for å leke?! Jeg som jobber med digitale og sosiale medier var jo nødt til å sette meg inn i dette. Var det noen muligheter for å markedsføre bedrifter gjennom Pokèmon go, var min første tanke.

Flere enn meg snakket om at det endelig var kommet et spill som fikk folk ut av «gutterommet» og ut i verden. Ut for å treffe andre. Det er jo sunt på flere måter!

Jeg har snakket med flere i sommer, jeg tror mange har snakket med flere fremmede enn noensinne. Herligheten for et felleskap og tilhørighet flere kjenner på. Det er morsomt og nesten utrolig å tenke at det spillet som har vært populært i 20 år, plutselig havnet i lommen på «alle». Foreldre ble med barna sine ut for å fange pokèmon, besteforeldre lærte ting om den digitale verden de aldri før hadde sett. Helsegevinsten er enorm, salget på powerbanks har eksplodert. Jeg er glad ferien er over, og hverdagen setter inn. Så får tiden vise om Pokèmon go bare var en sommerhit og hvilke andre muligheter som ligger foran oss nå.

Jeg har testet Pokèmon go, som du ser på videoen har jeg hatt det veldig festlig i sommer!

 

Pokèmon tips fra meg:

  • Det er flest pokèmons i byer, lite på landet (og ingen i skogen her ihvertfall.)
  • Det er lite med pokêstopps på landet. (som man trenger for å få baller)
  • Holder du telefonen nedover, sparer du strøm.
  • Ikke juks!
  • Markedsfør din bedrift ved å sette ut en Lure Modul på en Pokèstopp. Da tiltrekker du deg både Pokèmons og pokèmon jegere. Gjerne et tilbud som du deler på Sosiale medier.

Del gjerne din pokèmon historie med meg, så kanskje jeg deler den videre på Siritreffet 25 august.

siriberntsen logo str

 

Comments

comments

One thought on “Jeg har testet Pokèmon go

  1. Pingback: Jeg er mamma, og tror barna snart kan mer om nettbruk enn oss voksne

Comments are closed.