Intervjuet på OrdentligRadio

      Kommentarer er skrudd av for Intervjuet på OrdentligRadio

I dag ble både strandliv og skogsturer byttet ut med en tur til den tidligere hovedflyplassen til Norge som lå på Fornebu. Men turen ut dit var ikke for å fly seg en tur, selv om magen var full av sommerfugler. Etter å ha tatt heisen opp i 5 etasje på Flytårnet ble jeg møtt av av de triveligste karene som jobber med OrdentligRADIO.

IMG_20160725_145200

«John John og damene»

Jeg var nemlig invitert inn til radiostasjonen Ordentligradio for å bli intervjuet til John John Burseth sitt nye radioprogram «John John og damene» som kommer på lufta i midten av august.

siriberntsen ordentligradio john john bruseth 25 juli 2016

På forhånd hadde jeg notert 10 stikkord på hva jeg ønsket å snakke om. Jeg fikk også komme med forslag til artister og sanger som har betydd mye for meg. Det fikk meg til å mimre tilbake til barndommen da jeg satt på rommet og lekte at jeg hadde mitt eget radioshow. Kanskje derfor jeg tok regien da jeg ivrig snappet fra en av pausene under opptaket. hihi

Mine erfaringer og tips; Facebook, Tvitter, Instagram, Snapchat, nettsider, markedsføring, nettverksbygging, gründerliv, Siritreffet 25 august og bedriftsrådgiving var noe av det jeg snakket om. Men også Pokémon go måtte jeg selvfølgelig innom. (Blogg om egne Pokémon go erfaringer kommer snart).

I radioprogrammet forteller jeg hvilke muligheter og erfaringer jeg fikk i 2011 da jeg og resten av Norge satt å så Hurtigruten minutt for minutt på tv og kommenterte ivrig det vi så via Facebooksider og Facebookgrupper. Jeg kan røpe såpass at Kari Bremnes sin sang Hurtigruten fikk en ny mening for meg.

 

Jeg gleder meg til å høre programmet selv, det ble både latter og tårer som kan være verdt å få med seg.
Det som gjør dette ekstra moro er at det også kommer veldig mange andre spennende og dyktige damer som skal være med i programmet.

Følg min Facebookside HER så legger jeg ut link til radioprogrammet så fort det er klart.

Ønsker deg en fortsatt fin sommerkveld <3

 

siriberntsen logo str

Comments

comments