Siritreff i august

      Kommentarer er skrudd av for Siritreff i august

Jeg vet at det er flere som har ventet i spenning på når neste Siritreff skal være! Endelig kan jeg dele nyheten om at jeg arrangerer Siritreff torsdag 25 august. Denne gangen åpner jeg opp for at 80 gründere, ledere og andre i bedrifter kan komme til et gratis frokostseminar.

Jeg vil dele de hotteste markedsføringstipsene til hvordan din bedrift kan bli synlig på sosiale medier! Denne formiddagen får du inspirasjon og kunnskap om det nyeste innen markedsføring.

siriberntsen hotteste tips 550

Siritreff har blitt arrangert flere ganger tidligere, med stor suksess. Denne gangen inviterer jeg til et frokostmøte, og det gleder jeg meg veldig til!

Inviter og del denne formiddagen med noen du kjenner eller ønsker å bli kjent med. Start dagen og høsten sammen med meg og flere andre bedrifter. Ta med deg kollegaene dine, vennene dine eller kom alene! Jeg lover at du kommer til å få en fantastisk start på dagen!

Dette Siritreffet er GRATIS og du får servert frokosten i form av baguetter, så jeg trenger en påmelding innen fredag 19 august for å vite antallet som kommer.

Tid: Torsdag 25 august kl 0800-1000
Sted: Karihaugveien 89, 1086 Oslo (Høybråten/Lørenskog)

Det er plass til 80 stykker, hvor mange inviterer du?

Meld deg på HER!

siriberntsen siritreff cover

Vil du ha flere tips? Meld deg på mitt nyhetsbrev!


siriberntsen logo str

Comments

comments