Mer Facebook

      Kommentarer er skrudd av for Mer Facebook

Mer Facebook, eller mer nettside?

Det skjer mye på Facebook om dagen. Instant articles (direkte artikler) legges direkte ut på Facebook, og er en av de store nyhetene jeg skal skrive mer om etterhvert. Enda har jeg flere argumenter som jeg nå skal dele med deg for hvorfor du likevel bør ha en nettside.

facebook bedriftside på Facebook, promoter

Facebook er reklameplakaten, nettsiden er butikken!

  • Du eier trafikken og det du publiserer på nettsiden selv.
  • Du kan få frem mer informasjon om det du tilbyr via nettsiden.
  • Du kan se hvilke sider folk besøker via Google analytics og du kan ha en call to action som f.eks meld deg på nyhetsbrev.
  • Du kan selge dine tjenester via nettsiden
  • Det ser mer proffesjonelt ut med en nettside.

Helt på tampen har jeg et kult tips til hvordan du kan gjøre om litt på fanene du har på Facebooksiden, så får du en følelse av å kunne designe Facebooksiden din selv. Når det er sagt, hvor ofte går du fysisk inn på en Facebookside? Posting av godt innhold vil fremdeles vekke min interesse via nyhetstrømmen fremfor direkte besøk til Facebookside. Dette er enda en grunn for å ha en nettside!

Se mulighetene du har under fanen MER i videoen jeg har delt på min Youtubekanal. 

Vil du ha flere tips? Meld deg på mitt nyhetsbrev!


 

Ønsker du rådgiving om Facebook eller nettsiden? Kontakt meg, så kan vi sammen se hva du har behov for!

 

siriberntsen logo str

Comments

comments