Danset foran Hotel Cæsar med JJ

      Kommentarer er skrudd av for Danset foran Hotel Cæsar med JJ

Det er ikke hverdagskost for meg å danse sving foran «Hotel Cæsar» med en så spennende kar som John John Bruseth til dansepartner. Herligheten for en morsom og flott start på uken. Siden det er freddan i dag, må jeg jo dele dette med deg også.

Man har det ikke mer moro, enn man lager selv. Jeg flirer enda!

jj siriberntsen.no

Les hvordan vi møttes her

John John inviterte meg til å være med på WomenTalk.no og jeg sa selvfølgelig ja.  Jeg gleder meg til å bidra, dette blir så bra!

«1. SEPTEMBER 2016 ÅPNER WOMENTALK.NO
– en ressurs for kvinnelige foredragsholdere og inspiratorer
Konseptet blir til gjennom en idè og et initiativ fra John John Bruseth, i samarbeid med Norsk foredragsformidling. John John forteller:
«Fra jeg var ganske liten, var jeg omringet av sterke damer – mine to bestemødre Gerd og Solveig – Gerds fantastiske søstre, Ingrid og Bjørg, og Solveig sine mange: Bøgga, Lalla, Assa og et par stykker til, pluss tante Wenche og tante Marit, og noen filletanter i nabohuset, og – midt oppi alt dette moder’n, selvfølgelig, som dirigerte utlånstider og overdreven klemming av meg med stødig hånd.
Det sies at da jeg var liten – om det er den hele sannheten, vet jeg ikke – men uansett, jeg ble i allefall spurt av en av mine utallige tanter om hva jeg skulle bli når jeg ble stor. Jeg skal da ha svart, i følge historien – uten å nøle – at jeg skulle samle på damer. Dette skapte jo da tydeligvis stor stemning, siden jeg stadig fikk høre det opp gjennom hele oppveksten.
Nå har alle disse tantene dessverre forlatt oss, og får derfor ikke mulighet til å få bekreftet historien, og de får heller ikke oppleve det som nå skjer, at jeg faktisk gjør akkurat det: samler damer, eller, jeg vil vel heller si fantastiske kvinner, til det som etterhvert skal bli det kuleste nettstedet i verden når det gjelder kvinnelige inspiratorer og foredragsholdere: WomenTalk.
Et sted der kvinner og alle andre interesserte skal kunne kan gå inn og finne forbilder og inspirasjon – eller en god foredragsholder til sitt arrangement, konferanse, event, medieoppslag eller hva det skal være. Siden skal være et sted der drømmene lever, og som tydeliggjør at det er nok av kvinner som ruler.
De skulle sett meg nå, tantene, her jeg i det ene øyeblikket sitter og skyper med Asha Gill fra Mind Valley Academy i Kuala Lumpur, og i det neste er i dialog med livskunstnere Dora og Bjørg Thorallsdottir som har sabbat på Hawaii, for så i det neste igjen snakke med Trine Grönlund som har gründet Slow-bevegelsen, først da hun var bosatt i New York, og nå med Skandinavia som viktigste nedslagsfelt.
De skulle sett den fantastisk flotte samlingen kvinner vi har fått i WomenTalk: en verdensrekordholder i fridykking, professorer i ledelse, en hjerneforsker, en astronaut, en yoga-spesialist, Australias mest kjente nyhetsanker, en prest, en stand up-komiker, en futurist, en suksessgründer fra Etiopia, for å nevne noen få. Du finner ikke maken til denne samlingen – det er jeg temmelig sikker på! Tantene hadde jublet, danset og slått hjul hadde de sett det – det er jeg imidlertid HELT sikker på. Herlig!
Når det er sagt, må jeg jo ile til å fortelle at dette på ingen måte er det første prosjektet jeg har dratt i gang for å rette søkelyset mot kvinner. Det kommer mer om disse på denne siden senere.
Men nå er det WomenTalk som gjelder. Målet mitt har vært å lete meg frem til utrolige og inspirerende kvinner fra Norge, Sverige, Danmark, England, Australia, Afrika, USA, og ja, fra hele verden, i grunn. Etter at jeg begynte å `samle på damer´, har jeg oppdaget at det er et helt hav av utrolige kvinner der ute, som gjør en stor forskjell hver eneste dag, som inspirer og løfter, og bidrar til en bedre og mer likestilt verden – fantastisk! WomenTalk skal være et bidrag til å få frem disse kvinnene – til å fremme kvinners inspirerende stemmer sterkere i samfunnet.
Og ja, etterhvert vil det, om alt går som det skal, faktisk være mulig å kunne få utenomjordiske damer som Annie Lennox, Stella McCartney eller Diane Keaton hjem i stua din til venninnekvelden, eller til konferansen din, om det er noe du drømmer om.
Vi lanserer WomenTalk offisielt den 1. september – da med de 50 første kvinnene. Frem til da vil vi lansere en kvinne hver uke her på Facebook-siden, og håper at du vil være med på eventyret. Skal det bli ekstra sus over sakene, trenger vi mange likes, noe du kan hjelpe til med ved å trykke på liker-knappen først, og dernest ved å dele siden med dine FB-venner. Så får vi et skikkelig smell når vi åpner for fullt og presenterer alle damene samlet den 1. september.
WomenTalk er på gang!»
John John Bruseth»

Vil du vite mer? Meld deg på mitt nyhetsbrev!
Ha en riktig så strålende helg!

siriberntsen logo str

Comments

comments