Takk for handelen skrev jeg

      1 kommentar til Takk for handelen skrev jeg

Idag delte jeg nyheten om att jeg dessverre legger ned nettbutikken jeg har drevet i 3 år. Takk for handelen skrev jeg. Jeg er helt rørt over alle eposter, kommentarer og telefoner som har kommet.

Etter å ha tenkt nøye igjennom og ikke minst det at jeg er i full gang med andre prosjekter ser jeg nå ingen annen utvei enn å måtte stenge nettbutikken. Det er på tide å få fokusert 100 % der det hører hjemme.

Det har vært 3 fantastiske år. Jeg har blitt kjent med så mange flotte folk som har handlet kaffe, te og utstyr, Jeg har lært veldig mye om kaffe og te og ikke minst har jeg lært utrolig mye om det å drive nettbutikk. Jeg har fått mange nye venner og samarbeidspartnere via sosiale medier.

covin kaffe kaffecupping sh mathallen 3

covin siri chemex kaffe

Det har vært en reise på godt og vondt å komme til at jeg skal legge ned nettbutikken. Jeg har hele tiden fått påfyll av verktøy, kompetanse og læring. Som så mye annet i livet er jeg takknemlig for å hatt muligheten til å bygge en nettbutikk og en merkevare fra bunn, slik jeg har gjort med Covin.

I over 20 år har jeg vært lidenskapelig opptatt av digitale og sosiale medier. i tillegg har jeg vært rådgiver i markedsføring i 10 år. Den siste tiden har jeg jobbet mer og mer med min egen personlige branding. Det er dette jeg brenner for og vil dele min kompetanse og kunnskap med bedrifter gjennom rådgiving, kurs og foredrag.

Ta en titt på Covin mens du enda har sjansen, det er det største salget noensinne!
Jeg bestiller ferskbrent kaffe, te og utstyr for aller siste gang mandag 27 juni kl 1000. 28 juni er nettbutikken stengt.

siriberntsen.no benk4 550 350

Jeg går nå fra å være CovinSiri til å bare være Siriberntsen.no Det blir FANTASTISK moro!

Klem fra

siriberntsen logo str

Comments

comments

One thought on “Takk for handelen skrev jeg

  1. Pingback: Jeg gir deg 5 tips for hvordan bli mer synlig på Google.

Comments are closed.