Freddan

      Kommentarer er skrudd av for Freddan

Så var det freddan igjen. Var det ikke akkurat mandag?

siriberntsen.no henda foran

Jeg synes dagene og ukene bare løper av gårde. Hver dag går det utallige timer med til å sitte foran datamaskinen og mobilen. Så når helgen kommer er det veldig deilig å logge på livet med sine kjæreste.

For en tid tilbake var vi på Grefsenkollen. Det var nydelig solskinn en herlig stemning både voksne og barna storkoste oss.

siriberntsen.no grefsenkollen utsikt

Det er viktig å logge av for å logge på. Være tilstede, her og nå. Er du flink til det?

siriberntsen.no hjerte blad

Jeg hadde med meg speilreflekskamera, tok masse bilder av barna der de hoppet rundt med utsikt til hele Oslo i bakgrunnen. Nydelig var det!

Jeg gikk også rundt å tok bilder av blomster og andre små detaljer. Det var nesten så jeg jublet høyt da jeg så dette hjertet, formet av naturen selv. – Jeg gjorde nok det også, jublet høyt av glede over å ha fått det med meg 🙂

siriberntsen.no grefsenkollen hygge

Selv om man er mye logget på, er det viktig å huske at det er live det skjer. De gode stundene og de gode samtalene. Følelsen #denfølelsen

Riktig god helg <3

siriberntsen logo great vibes 300 70

Hverdagsglimt, tips og råd finner du også om du legger meg til på snapchat

Comments

comments