Facebook deler direkte video fra hele verden

      Kommentarer er skrudd av for Facebook deler direkte video fra hele verden

Plutselig var det noen på snappen min som kjente igjen dama som jeg stod sammen med på bilde! Verden blir bare mindre og mindre og det blir flere og flere sjanser for at noen kjenner deg igjen.

siriberntsen.no henda foran

Facebook har virkelig vært en døråpner når det gjelder å finne gamle venner og kjente, men også til å være en icebreaker når du skal sjekke ut dine nye kolleger eller samarbeidspartnere. Sannsynligheten for at du kjenner noen som kjenner noen, er enklere å finne ut av nå enn for 10 år siden!

siriberntsen.no grefsen

Facebook har til og med gitt oss muligheter man ikke hadde drømt om en gang….Tenk at en kort livesending i forsetet av en bil har gjort det mulig for helt ukjente personer å bli invitert til Facebook sitt hovedkontor! Du har vell fått med deg de siste ukas hysterisk morsomme og herlige livesendingene som Candace Payne  gjorde i bilen sin?! Bare dager etter er de sett av over 140 millioner! 140 millioner!!! Det er jo bare så utrolig kult!

Det er så gøy å følge med på livesendinger rundt om i verden. Det er kanskje ikke så rart at jeg ble vilt begeistret da jeg skulle lage dagens tips!

Ønsker du flere tips? Meld deg på mitt nyhetsbrev!

 
 

Jeg blir en #hæppysnapper om du følger min Snappchat story. siriberntsen_no

siriberntsen logo str

Comments

comments