Hyggelig med god kundeomtale

      Kommentarer er skrudd av for Hyggelig med god kundeomtale

Det var veldig trivelig å åpne eposten i dag. Der lå det noen hyggelige ord fra Anne Almquist. Hun har skrevet hvilke erfaringer hun har i møte med meg.

«Jeg heter Anne Almquist og driver en nettportal om strikking kalt STRIKKEPORTALEN.NO.

siriberntsen siritreff profil siritreff

For noen uker siden fikk jeg en melding fra min søster om at det skulle arrangeres noe som het SIRITRFEFF og hun trodde dette ville være noe for meg. Jeg gikk inn på nettet og sjekket og meldte meg på med engang!

Fredag 8 April dro jeg til Lillestrøm for å treffe alle deltagerne for første gang, og jeg ble ikke skuffet! Vi hadde en riktig hyggelig og læringsrik dag hvor jeg ble bedre kjent med mange andre grundere.

Nå holder vi kontakten gjennom facebook og jeg følger med på hvordan det går med de andre deltagerne. Hvis jeg trenger hjelp til noe eller de andre trenger hjelp av meg så kan vi gjøre en avtale om det på facebook. Jeg ser også frem til neste SIRITREFF når det skal arrangeres!

Noen uker etter treffet så meldte jeg meg på ett facebook kurs som Siri holdt. Det var om hvordan man kunne bli mer synlig på facebook. Her fikk jeg flere tips som jeg har tatt i bruk.

Alt ialt kan jeg anbefale disse kursene med Siri . Hun er en inspirerende foredragsholder som kan sine saker godt. »

Takk for hyggelige ord, Anne!

siriberntsen logo str

Comments

comments