Hvordan ble samarbeid med Dentalhuset til

      Kommentarer er skrudd av for Hvordan ble samarbeid med Dentalhuset til

Endelig har jeg fått satt av tid til å fortelle hvordan samarbeidet med Dentalhuset ble til. Det er nesten så jeg ikke har visst hvordan jeg skal ordlegge meg.

For noen måneder siden tok Thomas Skjærstad som driver Baggy, kontakt med meg. Han hadde en kunde, som han ønsket at jeg skulle treffe. Noen dager senere fikk jeg treffe Linn Celine Christensen, det ble et hyggelig og godt møte. Hun fortalte om Dentalhuset og planene for portalen.

siriberntsen.no linn celine christensen dentalhuset

«Dentalhuset jobber for å effektivisere hverdagen til tannhelsepersonell, dette gjør vi ved å forenkle store deler av den administrative arbeidsmengden som følger med. Vår visjon om å være et naturlig knutepunkt for tannhelsebransjen er noe vi jobber hardt for å nå. Vi i Dentalhuset har sterk tro på å snu rundt på etablerte og tunge prosesser for å gjøre dette smidig slik at tannhelsepersonellet kan fokusere på det de gjør best, nemlig behandle pasienter. Alt vi gjør springer ut fra de verdier vi står for og har som mål å gjøre klinikkers hverdager enklere».

Gjennom medlemskap hos Dentalhuset får tannleger tilgang til bl.a. håndbøker, maler, dokumenter, kurs og e-læringskurs. Dentalhuset har knyttet til seg flere spennende samarbeidspartnere innenfor regnskap, juridisk, økonomisk og markedsføring som alle sammen jobber for å skreddersy sine tjenester inn mot bransjen.

Jeg har erfaring med tannhelsebransjen fra tidligere og nå skal jeg tilby e-læringskurs, workshop og kurs i sosiale medier til tannleger i hele Norge!

siriberntsen Linn Celine Christensen

Flere har kjennskap til de tradisjonelle mediene som aviser, dm og word of mouth. En større kunnskap og trygghet til de nye markedsføringskanalene som digitale og sosiale medier tilbyr, er noe jeg vil bidra med sammen med tannlegene fremover.

Det gleder meg veldig å få hjelpe tannhelsebransjen med å få økt sin kunnskap om det å bli synlig via sosiale medier.

Kjenner du en tannlege som burde vite om dette?  Del bloggen <3

 

siriberntsen logo str

Comments

comments