Hektisk hverdag

      Kommentarer er skrudd av for Hektisk hverdag

Hvordan håndterer man en hektisk hverdag?

Noe av det jeg elsker med digitale og sosiale medier er nettopp de mange mulighetene som finnes. Det er utrolig hvor effektivt og miljøvennlig man kan jobbe om man kjenner til alle mulighetene som finnes og benytter seg av de.

siriberntsen skype med maria mork 550 350

Tiden flyr, det er allerede 3 år siden jeg ble kjent med Maria Mork. Før jul feiret hun 5 års jubileum for sin bedrift Altermulig. Det er veldig stas at hun takket ja til å bli med på Siritreffet, for hun kan virkelig det å inspirere!

maria mork

#Skypemøte

Selv om jeg ofte kjører forbi Skedsmosenteret der Maria har kontor, var det rett og slett ikke mulig å finne et tidspunkt å møtes for å snakke om Siritreffet. Vi valgte derfor å ha et møte via Skype. Maria bruker ofte Skype med sine kunder og på nettsiden skriver hun:  Å ha samtaler over Skype eller telefon gir deg frihet! Du eller dere kan sitte hvor som helst; på hytta, i bilen, i sofaen eller på en stubbe i skogen. Så i går ble det både samtale og bilder fra vårt møte.

siriberntsen skype maria mork 550 550

Siritreffet 8 april skal hun fortelle hvordan ALT ER MULIG men på andre måter enn du ser for deg. Hvordan hemmeligheten til å lykkes er å forstå seg selv. Maria har kunder over hele Norge og hun jobber utifra visjonen å påvirke skilsmissestatestikken i Norges land. Hun jobber med parcoaching, Årets Viktigste Date – event for par, og bevisstgjørende kursvirksomhet på ulike arbeidsplasser. Så dette er virkelig noe som er verdt å få med seg!

#Påmelding

Vil du bli med på Siritreffet fredag 8 april på Thon Hotell Arena i Lillestrøm? Nå er det kun ett par plasser igjen! Har du lyst på en dag med faglig godt innhold og mye inspirasjon, da må du melde deg på ved å trykke HER. 

Maria kommer, kommer du?

siriberntsen logo str

Comments

comments