Foredragsholdere Siritreff 8 april

Nå er det like før det braker løs! Forrige gang jeg arrangerte Siritreff kom det over 20 gründere og ledere! Nå er det nesten 40 påmeldte og det er det vi har plass til på Thon Hotell Arena i Lillestrøm.

#Siritreff fredag 8 april

Handler om Nettverksbygging – Markedsføring – Personal branding

Jeg har spurt noen av de dyktigste innen disse temaene som jeg kjenner godt og som er i mitt nettverk. Jeg synes det er stor stas å få presentere dere for disse flotte foredragsholderne. I tillegg vet jeg at det er veldig mange flotte og kunnskapsrike folk som allerede har meldt seg på. Som kjent vet man aldri helt hva som skjer på Siritreff, så det kan komme overraskelser hverken du eller jeg vet om pr dags dato… Så dette bør du ikke gå glipp av!

#Foredragsholdere

 

Presse4_Edgar-Valdmanis_FOTO-FREDRIK-HEGGELUND-e1448916030610-200x200 – Kopi

Edgar Valdmanis http://edgarvaldmanis.no/

Edgar har mer enn 30 års erfaring innen salg, markedsføring, kommunikasjon og PR.
Han har vært blant de første nordmenn på en rekke sosiale medier. Han har holdt et utall foredrag om “Smart bruk av LinkedIn”, og har hjulpet oppdragsgivere med å skrive interne policies for ansattes bruk av sosiale medier. Han er forfatter av boken “How to Network Better” (engelsk utgave 2014, kommer på norsk i 2016).
Edgar er medforfatter og -produsent av VideoMarkedsSkolen.no, etablert for at SMB-aktører skal lære seg å lage gode markedsføringsvideoer selv med begrensede midler.

katrine gjaerum linkedin – Kopi

Katrine Gjærum http://censusfilm.no/

Katrine Gjærum er etablerer av Census Film, og har flere års erfaring i filmarbeid og videomarkedsføring for virksomheter. Hun er også fagansvarlig i Videomarkedsskolen, som skal starte opp igjen høsten 2016. Katrine hjelper deg gjerne både med personlig branding og virksomhetsbranding med video. (Videocard) Hun skal snakke om videomarkedsføring og personal branding på Siritreffet.

12910874_10154035660538764_1770941283_n

Stian Svensson Hexeberg http://businesslillestrom.no/

Stian Hexeberg er 21 år gammel gründer fra Lillestrøm. Han har vært gründer i litt over 3 år og har fokusert spesielt mye på nettverk og personlig branding. Til daglig jobber Stian som Event Manager hos Business Lillestrøm og som CMO hos Appbyrået Automagi. Han skal snakke om hvordan nettverk og personlig branding har generert muligheter for han og sin bedrift.

cropped-siriberntsen-logo-512-.jpg

Arrangør: Siri Berntsen http://siriberntsen.no/

Rådgiver, kurs, foredrag innen digitale og sosiale medier, Siriberntsen.no. Gründer av nettbutikken Covin. Siri deler erfaringer om nettverksbygging, markedsføring og personal branding.

   12592346_10153673552685910_2281766568379324415_n

Bente Baugerød http://voksegleder.no/

Bente har 12 års erfaring som gründer og har en omsetning på 40 millioner. Gjennom hennes nye firma Voksegleder deler hun av sine erfaringer og gir inspirasjon til gründere i vekstfaser. Bente vil inspirere oss til å vite mer om betydningen av å ha en plan, endringsvilje, evaluering, nettverksbygging, viktigheten av å ha et mål og ikke minst hvordan du kan feire målene som du setter deg.

maria mork

Maria Mork http://altermulig.net/

Maria forteller hvordan ALT ER MULIG men på andre måter enn du ser for deg. Hvordan hemmeligheten til å lykkes er å forstå seg selv 😉

Med kontorer på Skedsmosenteret og med kunder over hele Norge jobber hun utifra visjonen å påvirke skilsmissestatestikken i Norges land. Hun jobber med parcoaching, Årets Viktigste Date – event for par, og bevisstgjørende kursvirksomhet på ulike arbeidsplasser.

 

12919443_10153956421060056_1670854592_o

Marion Rindsem http://marionr.no/

Når strikkedilla får deg på Twitter for å få strikkebloggen mer kjent på nett. En heavy metal dude fra Hamar bestiller lue med twitternick på og der starter marionR sitt eventyr.

 

Gro-Mikkelsen-Nytt-Image-Bli-Ny-Stil-og-Klesråd-1024x682 – Kopi

Gro Mikkelsen http://nyttimage.no/

Som personlig stylist og coach har jeg hjulpet mange kvinner og menn – akkurat som deg – fra fortvilelse og usikkerhet – til sikker og troverdig markedsføring av seg selv. Det å bruke klær og ikke-verbal kommunikasjon til et bevisst verktøy for å fremme seg selv og firmaet man representerer er, et av de sterkeste hjelpemidlene du kan bruke for personlig suksess.

#Inspirasjon

Siritreff tilbyr denne gangen mer innhold og kunnskap enn noensinne. Vær klar for en dag med dyktige foredragsholdere som gir deg påfyll av kunnskap og inspirasjon. Du får en innholdsrik og spennende goodibag, Nettverksbygging og lunsj. Deltakerlisten blir selvfølgelig delt med alle som kommer.

siriberntsen siritreff thon hotel arena 8 april

#Påmelding

Det er bare 6 plasser igjen, så her er det lurt å melde seg på før det er for sent! Og innen søndag 3 april! Du melder deg på ved å trykke på denne linken.

Vi sees på Thon Hotel Arena i Lillestrøm, fredag 8 april kl 0830-1500.

siriberntsen logo str

Comments

comments

One thought on “Foredragsholdere Siritreff 8 april

  1. Pingback: Hvordan håndterer man en hektisk hverdag?

Comments are closed.