Personlig Markedsføring

      Kommentarer er skrudd av for Personlig Markedsføring

Jeg har kjent Gro Mikkelsen som driver NYTTiMAGE i snart 3 år. I går møttes vi for å ta en kaffe og en prat om personlig markedsføring. Det var så inspirerende å høre henne fortelle om farger og den røde tråden. Hvorfor man skal kle seg etter de man møter og hva som er viktig å tenke på for å få en helhetlig profil på det man gjør.

siriberntsen gro mikkelsen 650 400 nyttimage

Det var jo veldig moro at hun ville ta meg med inn i en klesbutikk, hvor hun fikk vise meg flere typer stiler og klær som ville passe for meg. Jeg lærte masse om farger, snitt og hvorfor lange armer er NO! 🙂

siriberntsen stylet av nyttimage gro mikkelsen 650 400

Jeg ble veldig inspirert, nye klær fikk jeg også etter tidenes shoppingrunde. Så i dag deler jeg noen bilder, og håper dette lille moteblogginnlegget inspirer deg også.

siriberntsen jakker 650 400

Les mer om Gro og NYTTiMAGE ved å trykke HER.

siribernten gro mikkelsen nytt image kjole 371 600

Fikk du lyst til å høre og lære mer om personlig markedsføring, da må du melde deg Siritreffet 8 april på Thon Hotel Arena i Lillestrøm ved å trykke HER, Kun et begrenset antall plasser ledig på Siritreffet, så her er det førstemann til mølla som gjelder!

Gro kommer, kommer du?

 

siriberntsen logo str

Comments

comments