Er du klar for påsketrafikk?

      Kommentarer er skrudd av for Er du klar for påsketrafikk?

I disse dager jobbes det mye med tunnelarbeid i Oslo omegn, flere tunneler er stengt, farten er satt ned og det skjer mye med trafikken. Dette innlegget skal handle om alt annet enn biltrafikken i Oslo, men synes det passet å ta det med da jeg i dag ønsker å dele noen tips om trafikk med deg.

#Påsketrafikk

Jeg snakker ofte om hvordan trafikk og klikk til din nettside kan gi deg mulighet til å vise frem alle bedriftens produkter og tjenester for nye og eksisterende kunder. Vet du hvor mange som er innom å besøker nettsiden din daglig? Jeg kan ikke få tipset nok om Google Analytics! Det er et verktøy som brukes for å kunne lese hvordan nettsiden fungerer, du får informasjon om hvor mange som kommer innom og hvilke sider de er innom m.m.

#Onehitwonder

Husker du bilde av bankmannen som hadde fylt opp et påskegg til randen som ble delt av «alle» på Facebook for et par år siden? Husker du hvilken bank han jobbet i?

Felles for de fleste bedriftene som kopierte og fremdeles kopierer denne giveawayen er at det ble mye engasjement i form av likes, kommentarer og delinger. Smartere bruk av sosiale medier ville gitt økt trafikk til din nettside, hvor du viser frem dine produkter og tjenester.

siriberntsen kontroll 640 450

#Påskenøtter

  1. Hvorfor skal du ha mange likes?
  2. Hvilken verdi har et likes for deg og din bedrift?
  3. Hvilke muligheter ville din bedrift ha om dine følgere kom inn til din nettside i stedet?

Vil du vite mer?

Meld deg på mitt nyhetsbrev!
siriberntsen logo str

Comments

comments