Inspirasjonkurs for jobbsøkere

      Kommentarer er skrudd av for Inspirasjonkurs for jobbsøkere

På tirsdag samarbeidet jeg med Bente Baugerød og Lars Leenderts under et inspirasjonskurs for jobbsøkere.

Sammen delte vi erfaringer, kunnskap og formidlet mulighetene man har som jobbsøker.

IMG_1781

Jeg snakket om hvordan bruke sosiale medier for å få drømmejobben. Så jeg delte flere tips og råd på veien mot en ny jobb eller bytte av karriere. Det er ikke bare Finn.no som blir brukt til å få seg ny jobb lenger. LinkedIn og Facebook er kanaler man lett kan bruke smart for å skille seg ut i bunken med andre søkere.

IMG_1764

Bente er gründer av Ressursen, som formidler vikarer til barnehage og skole. Hun har lang fartstid når det gjelder både intervju, søknader, ansettelser m.m. Hun kan mye og har mange meninger om hvordan en jobbsøkerprosess er på godt og vondt. Hun snakket om hvilke mål har du satt deg, og hvorfor.

IMG_1769

Lars er gründer av Iminne.no.Han er veldig god på hukommelseteknikker, noe som kan komme godt med om man har mange søknader ute.

IMG_1778

siriberntsen logo str

Comments

comments