Intervju med Stian Hexeberg

      2 kommentarer til Intervju med Stian Hexeberg

Her skjer det mye spennende om dagen. Bare det å kunne ha muligheten til å treffe så mange dyktige folk gjør hverdagen til en fornøyelse.

Jeg har vært så heldig å få bli kjent med en fremadstormende ung mann med navn Stian Hexeberg. Første gang jeg traff han var på åpningsfesten til Business Lillestrøm 23 oktober 2015.

Under planleggingen av mitt neste Siritreff, fikk jeg ganske tidlig klarsignal om at Stian hadde lyst til å holde et miniforedrag. Det gledet meg veldig!

I går hadde vi et lite møte, som ble til en video, som ble delt på Facebook, YouTube og på bloggen i dag. Jeg tok deretter pennen fatt og intervjuet Stian, mitt første intervju noensinne. Dette deler jeg med deg i dag!

siriberntsen stian hexeberg business lillestrom siritreff

Et spontant intervju med Stian.

Stian Svensson Hexeberg, 21 år fra Lillestrøm. Oppvokst i Fetsund. (Noe som var viktig å få med 😉 )

Stian har tatt fagbrev i IKT Servicefag i Skedsmo kommune. Han har drevet mye med direkte salg. Selv med hans lave alder har han allerede en lengre fartstid som gründer innen App utvikling. I tillegg har han alltid fokusert mye på det med nettverksbygging.

Han driver Automagi.no, hvor han jobber sammen med Morten Øverbye som også var den første personen som introduserte Stian for Coworking space.

Business Lillestrøm

Business Lillestrøm er 100% eid av Kunnskapsbyen i Lillestrøm hvor Anita Orlund er daglig leder. Stian ble involvert i forbindelse med sitt leieforhold på coworking space MESH i Oslo. Det var i forhold til å danne et slikt gründersamfunn også på Romerike at Stian er leid inn av Kunnskapsbyen i Lillestrøm for å se til at det skjer aktiviteter både faglig og sosialt som aktivitetsleder.

Business Lillestrøm er et coworking space for oppstartsbedrifter som i hovedsak fokuserer på tjeneste leverandører og digitale løsninger. Her jobbes det for å få flere nyetablerte til å starte opp på Romerike og generelt styrke næringslivet i Lillestrøm.

siriberntsen stian hexeberg business lillestrom

Det er veldig spennende å høre han fortelle, men jeg er ingen journalist så jeg rundet av intervjuet så vi fikk tatt noen bilder til Snapchat og ikke minst at jeg fikk vise litt av mine skjulte ping pong talenter. hihi

Du og jeg kan egentlig bare begynne å glede oss til  Stian skal fortelle mer om blant annet nettverksbygging og hva det har betydd for han på Siritreffet 8 april. Men først har jeg fått muligheten til å dele min kunnskap om LinkedIn på Business Lillestrøm 3 mars. Du kan lese mer og melde deg på via lenken her om du er i nærheten denne morgenen.

Følg gjerne Business Lillestrøm på Facebook.

Hilsen Siri Berntsen

Comments

comments

2 thoughts on “Intervju med Stian Hexeberg

  1. Pingback: siriberntsen.no

  2. Pingback: siriberntsen.no

Comments are closed.