Personlig, men ikke privat

      Kommentarer er skrudd av for Personlig, men ikke privat

Sitter på en cafe i Lillestrøm.

Nyter en kopp kaffe, ser på alle som går utenfor, får med meg øyeblikk i andres liv.

Liker stemningen, liker kaffen. Ute har det blitt kaldere igjen. Fremdeles er vi i februar. Litt is på bakken, litt frostrøyk ut av munnen. Mandags morgen, vinterferie for noen, jobb for andre.

_OAK0600_facebook

Dagen i dag, begynte rolig med frokost og samtale med datteren min. Hun skulle på Sfo, jeg skulle på Kvinnerom cafe. Det var starten på dagen, en hyggelig samtale i bilen på vei til Sfo, en god klem før jeg kjørte videre.

Kvinnerom cafe, et hyggelig treff med gründere og ledere på Romerike. I dag var vi få, men med et godt møte. Noen stakk innom, fikk en klem og hastet videre. Nå sitter jeg alene med pcen, tenker på hva dette blogginnlegget skal formidle, må det formidle noe, hva er grunnen til at jeg skriver det jeg gjør.

Koser meg, i eget selskap. Lyden av Laura som rydder bordene etter at gjester har gått. Lyden av musikk, lyden av tastaturet når jeg skriver.

Før jeg gikk ut av bilen, hørte jeg en fin sang på radioen. Jeg snappet radioen fra bilen, delte opplevelsen med mine følgere. Stoppet opp i 10 sekunder, synes det var riktig. Stoppe opp. Ikke bare for følgerne, men for meg, stoppe for å kjenne etter, på meg. Små øyeblikk, gleder, tanker, minner.

For ett par år siden, satt jeg også alene på en cafe. Jeg ønsket selskap. Delte en post på Facebook, og inviterte til Siritreff. Det kom flere interessante folk. Noen kom i 5 minutter, andre ble der i ett par timer. Det var hyggelig. Det var god stemning. Det var et øyeblikk. Det var nettverksbygging.

I dag sitter jeg på en annen cafe. Har også i dag postet at jeg sitter her om noen har lyst til å svinge innom. Behovet for å treffe folk er det samme, gleden av nye bekjentskap er den samme. Jeg sitter å planlegger neste Siritreff. Det har blitt større, det har blitt mer organisert, men konseptet er mye av det samme.

Jeg gleder meg over alt som skjer om dagen. Både med planlegging av Siritreff, møter med nye samarbeidspartnere, mye skjer. Jeg liker at ting skjer, jeg ønsker at ting skjer, jeg deler det som skjer.

Men jeg deler ikke alt, jeg er personlig, men ikke privat. Jeg håper det er bra nok, jeg håper det gir deg nok, jeg håper du gleder deg med meg.

Jeg bestiller meg enda en kopp kaffe,  lyst til å nyte den mens jeg leser dette innlegget opp og ned i mente før jeg deler det på Sosiale medier. Håper det treffer, håper noen vil like, håper noen vil kommentere. Jeg skriver for meg selv, jeg skriver for deg. Jeg deler mine tanker med deg.

Klem fra Siri Berntsen <3

-Hverdagens små øyeblikk følger du på Snapchat covin_no

Comments

comments