Hvordan komme seg inn på blogglisten

      Kommentarer er skrudd av for Hvordan komme seg inn på blogglisten

Blogglisten er der man blant annet kan se hvilken blogg som har flest lesere siste tiden. Det er her sponsorer finner nye samarbeidspartnere, journalister finner klikknyheter og man kan lære hva innholdsmarketsføring kan bety for en bedrift. Les tidligere innlegg blogg gir innhold her.

blogglisten uke 1 2016

Hvordan komme seg inn på blogglisten.

Du må ha en nettside, med en blogg. De aller fleste bloggere bruker publiseringsverktøy som WordPress. Du kan også lage deg en blogg via f.eks. blogg.no

For å komme seg inn på Blogglisten kan du starte med å gå inn på blogglisten.no

Trykk registrer bloggen din eller trykk her for å komme inn direkte.

Legg inn Bloggnavn – Bloggadresse – Kategori (finn det som passer din blogg i rullegardinen)

Når det er gjort får du en kode av tall og bokstaver. Kopier koden.

Åpne bloggen, lag et nytt innlegg. der du legger inn koden. trykk publiser, gå tilbake til blogglisten og klikk på verifiser. Da får du et OK.

Deretter får du en html kode som du kan legge inn på det siste publiserte blogginnlegget ditt. Html koden har en link direkte til din profil på blogglisten, samt et bilde av blogglisten. Til informasjon kan det være smart å legge blogglistebilde på siden din. Det gjøres isåfall ved hjelp av widgeten Tekstboks.

Innlegget med bokstav og tallkoden du la inn tidligere kan nå slettes.

Når du neste gang publiserer et innlegg kan du pinge det. Kopier urladressen til innlegget og legg det inn her. Da vil det komme på forsiden din på blogglisten, men også på forsiden til blogglisten kan det dukke opp.

Nå er det bare å produsere gode og leservennlige innlegg. Kommer du opp blant toppbloggerne er det bare å GRATULERE!

Veldig gøy å se at bloggen til Kristin Daly – Smilerynker har utmerket seg siste tiden. Les gjerne bloggen hennes du også.

blogglisten uke 1 2016

Har du lyst til å lære mer om hvordan du kan få bloggen din synlig tilbyr jeg ulike foredrag og kurs. Se gjerne kurs jeg holder som omhandler  Google, noe som er et meget godt verktøy  om man blogger. Mer informasjon om kurset finner du her.

Takk for at du leste, del gjerne om du syntes dette var interessant.

Mvh Siri Berntsen

Blogglistenhits

Comments

comments