Velkommen

      Kommentarer er skrudd av for Velkommen
Foredragsholder, workshop, prosjektansvarlig og gründer Siri Berntsen ønsker deg Velkommen.

siri berntsen profil

Jeg har lang og bred erfaring innen digitale og sosiale medier.  Jeg har jobbet mange år i mediebransjen gjennom markedsføring og salg av blant annet nettsider til bedrifter. Jeg har god kunnskap både gjennom annonsering og markedsføring, men også bygging av nettside og hvorfor det er så viktig.

Som grûnder av nettbutikken Covin.no , gjorde jeg alt fra A-Å selv i starten nettopp for å få mer kunnskap om faget. Jeg har tillat meg å erfare og teste ut mye forskjellig gjennom sosiale medier. Jeg er «overalt» Stort sett som covin_no .  Det er en av grunnene til at jeg nå også tilbyr kurs og foredrag hvor jeg også kan dra frem eksempler jeg selv har brukt og erfart.

Jeg brenner for det med digitale og sosiale medier, og jeg er veldig opptatt av det som har med nettvett, markedsføring og personvern å gjøre.

Jeg tilbyr foredrag, workshop, kurs og rådgiving om Digitale og Sosiale medier til små og mellomstore bedrifter, og til bedrifter som jobber med barn og unge.

Er du interessert i å vite mer eller booke meg for en avtale?

post@siriberntsen.no

Mob 40213999

Med vennlig hilsen Siri Berntsen

Comments

comments