Kontakt meg

 

siriberntsen lidenskap

Hvem er Siri Berntsen

Jeg driver Siriberntsen.no og jobber til daglig med rådgiving, kurs og foredrag innen markedsføring på digitale og sosiale medier for store og små bedrifter. Jeg har jobbet mer enn 20 år med internett, søk og senere sosiale medier i en rekke ulike roller. Som gründer av nettbutikk på kundesiden, har jeg sittet på begge sider av bordet og kjenner til de ulike utfordringer en bedrift kan kjenne på.

Siden inntoget av sosiale medier har jeg fokusert på synlighet, innhold og de nye mulighetene vi har med markedsføring i dag, kontra med de tradisjonelle markedsføringskanalene. Spesielt samspillet mellom søk, rangeringer, trafikk til nettside og sosiale medier. Hvordan sosiale signaler kan være med å forsterke det budskapet vi gjerne vil ha ut til våre kunder og interessenter.

Fra å ha jobbet med noen av de største nettsidene i Norge til å være med å bygge opp helt nye sider fra bunnen av har jeg opparbeidet meg et erfaringsgrunnlag som jeg til daglig benytter for å hjelpe bedrifter ta mer kvalifiserte valg innen digital markedsføring.

Ta kontakt med meg på epost post@siriberntsen.no eller Mob 40213999

siriberntsen logo str

Digital rådgiver, kurs, foredrag