Markedsføring med animasjonsvideo

      Kommentarer er skrudd av for Markedsføring med animasjonsvideo

Video er måten du enklest og kjappest kan skille deg ut via alle postene som ligger på f.eks Facebook og LinkedIn. Har du lyst til å presente bedriften din med en enkel og engasjerende animasjonsvideo?

Mulighetene med en animasjonsvideo er det nesten bare kreativiteten som setter en stopper for. Du kan lage en serie med videoer som får frem dine produkter og tjenester på en informativ og morsom måte, om det er det du ønsker. Du kan få en animasjonsfigur som er lik daglig leder i firma eller resepsjonisten. Du kan tilpasse videoserien til de ulike kanalene du ønsker å poste videoen. Du kan via en serie videoer få følgerne til å bli med på en reise… En reise rundt dine forskjellige kanaler og til slutt ende opp på nettsiden. Hva med å bruke animasjonsvideo til nyhetsbrev som inneholder påmelding eller bestilling av dine produkt eller tjenester?!

Jeg har blitt forhandler for Animer.

Jeg har fulgt Animer en stund via sosiale medier. Etter et interessant møte med Claes Reitan tidligere i vår ble jeg interessert i å kunne tilby mine kunder animasjonsvideoer som Animer leverer. Animasjonsvideoene som de har produsert fanget min oppmerksomhet mer enn de jeg har sett tidligere. Viktigheten av en god dialog med kunden, storyboard, historie, fortelling og ikke minst skreddersydd for den enkelte bedriften synes jeg var godt gjennomført.

Animasjonsvideo – allsidig, anvendelig og artig merkevarebygging.

Det er et faktum at video enkelt griper vår oppmerksomhet, trigger vår nysgjerrighet og har en forbløffende evne til å engasjere oss. Dermed er dette et medium med en enorm høy suksessrate når det kommer til å skape positive førsteinntrykk – og for en bedrift er førsteinntrykket like viktig i et salgsmøte som på nettsiden.

Animasjonsvideo – Animasjonsfilm | Portfolio – Animer

Har bedriften din et mål om å profilere seg på nett, bør ikke videomarkedsføring være et fremmedord. Enten målet er å reklamere, argumentere, demonstrere eller presentere, kan en animasjonsvideo tilpasses alle digitale visningsplattformer. Det vokser stadig frem nye plattformer for videodistribusjon på nett som utfordrer tradisjonell TV reklame, og dermed er det ikke lenger slik at det bare er de største virksomhetene som våger å inkludere video som en del av sin markedsstrategi.

 

Animasjonsvideo – Animasjonsfilm | Portfolio – Animer

 

Animasjonsvideo – Animasjonsfilm | Portfolio – Animer

 

Trykker du på denne linken vil Animer se at du kommer via meg 🙂

Er det ønskelig å vite mer om hvordan og hvorfor du kan bruke animasjonsvideo i din markedsføring gleder jeg meg til å høre fra deg!

Her er min kontaktinformasjon.

Kilde: Animer

Comments

comments