Ny jobb?

      Kommentarer er skrudd av for Ny jobb?

Jeg samarbeider med Skin Medical Gruppen og leverer blant annet kurs for ansatte og selvstendig næringsdrivende. Jeg holder stadig kurs om sosiale medier og markedsføring via Facebook for Eximia spesialister.

Har du et ønske om å få deg en ny jobb?

Skin Medical Gruppen leter nå etter 2 personer som liker å jobbe med mennesker, og som ønsker å jobbe innen helse og beauty, til å utføre Eximia behandlinger.

Se www.eximia.no eller www.eximiacityclinic.com

De søker ivrige, positive mennesker som ønsker å jobbe med Eximia i klinikker som trenger arbeidskraft over hele Norge.

Vi utdanner de aktuelle kandidatene i grunnkurs for bruk av Eximia HR77 og videre en Eximia Spesialist uke hvor kandidatene får grundig opplæring i de mest vanlige medisinske behandlingene (ødem, betennelser, ME etc) helt ned på cellenivå (egen dag med forsker og lege), de får opplæring i spesialbehandlinger med spesielle produkter til den ekte spa-opplevelsen og behandlingen med «det lille ekstra». Eximia Spesialistene lærer også i løpet det 6 dager lange kurset hvordan de markedsfører seg selv via sosiale medier, får egne hjemmesider og teknikere som hoaster denne siden.

Dersom du har grunnkurset fra tidligere, holder det å ta Spesialist-kurset.

Les mer på www.eximia.no, www.skinmedical.no og www.eximiacityclinic.com

Spesialistene jobber som selvstendig næringsdrivende og inngår egne avtaler med klinikken (vi har kontakt-info til aktuelle klinikker) om lønn, provisjon og tid. Det er høy etterspørsel blant klinikkene, derfor igangsatte vi et kurs med nødvendig innhold for å kunne bistå klinikkene i å finne riktige og dyktige terapeuter!!!

Erfaring/kunnskap innenfor bransjen er en fordel, men ingen nødvendighet da vi kan bistå med å tilrettelegge kurs / utdanning.

Kurs og kursplan

EXIMIA SPESIALIST 6 DAGERS KURS KR 27.000,-

Inkluderer: – Diplomer (ved bestått grunnkurs og spesialistkurs) – 3 moduler av kurset (Spesial, helse og salg) – Lunsj/mat alle dager Hardware pakke: – 2 stk Uniformer – 2 stk Håndklær med logo (100*150) – 1 ID kort – 50 stk Platinum kort – 500 stk Gavekort ferdig printet (tomt felt for logo/adresse) Software pakke: – Personalisert Webside (hostet av Dcode) – Facebook design – Dropbox-tilgang (annonser, plakater, logoer, leaflets, gavekort, visittkort, invitasjoner m.m) – Workdesk (arbeidsstasjon med markedsføring m.m)
GRUNNKURS EXIMIA TERAPEUT KR 4700,-

2 dager med teori og praksis inkludert mat begge dagene
Vi henviser alle våre terapeuter til eksisterende klinikker som vi samarbeider med og nye som skapes. Vi har også en Skin Medical klinikk på Ryen som vi engasjerer terapeuter til. Disse jobber da selvstendig og deler noe av inntekten med klinikken for lån av maskin og rom.

Vi utvikler stadig våre konsepter se mer informasjon om kurs og kursplan ved å gå inn på Eximiacityclinic sine nettsider her.

Ta kontakt med meg, Siri Berntsen på mail: siri@skinmedical.no for nærmere informasjon.

Comments

comments