Siritreff 30 mars

      1 kommentar til Siritreff 30 mars

Siritreffet 30 mars er avlyst.

Endelig kan jeg annonsere at årets første Siritreff er planlagt. I fjor hadde jeg 4 suksessfulle Siritreff.

Herligheten så moro å se at folk kommer igjen, gang på gang. Siritreff har blitt et sted der bedrifter knytter nettverk, finner samarbeidspartnere, kunder og ikke minst får venner. De ulike temaene jeg har hatt tidligere har vært dagsaktuelle både for små og store bedrifter. Mye kan skje på Siritreffet, og allerede nå har jeg flere kjempeflotte overraskelser til de som melder seg på.

Det er en glede, men også utfordrende å arrangere Siritreffet som har vokst fortere enn jeg hadde drømt om. Fra 4 stykker som møttes på en cafe i Oslo for 2 år siden til 50 deltakere på frokostmøte i august i fjor. Julebordet i november ble solgt ut på bare 4 timer, det var utrolig inspirerende å høre hverandres suksesser.

Ukentlige henvendelser fra folk som har vært eller som ikke har hatt muligheten til å delta på Siritreffet enda tikker stadig inn. «Når er det Siritreff igjen», lurer de på.

Jeg har funnet lokale til neste treff, jeg har funnet dato og jeg har funnet foredragsholdere!

Louise restaurant og bar har jeg har fått ekstra god service og ikke minst en uforglemmelig guidet tur inne på restauranten. Dette er det perfekte stedet for vårens Siritreff!

Du kjenner kanskje til restauranten allerede? Spist god mat med venner, eller vært der i selskap eller konferanse? Men har du fått med deg historien til vakre Louise restaurant og bar midt på Aker brygge? Jeg føler at jeg virkelig har slått ut håret ved å invitere til treff i disse fantastiske lokalene! Denne gangen har jeg plass til 70 stykker!!  Så det er bare å melde seg på mens det enda er plasser. Hjelp meg gjerne med å dele, invitere kolleger og samarbeidspartnere til en formiddag de sent vil glemme og som kan gi nyttig kunnskap om det å markedsføre bedriften i 2017.

Jeg garanterer god stemning! Det blir tid for refleksjon, kunnskap, nyheter, historie, gåsehud, tanker, ideer, business, kunder, samarbeidspartnere, klemmer, samtaler, latter og glede.

Les alt om Siritreff HER.

Tradisjon tro har jeg også denne gangen med foredragsholdere som jeg har truffet, og som jeg vet har enorm kunnskap i sitt fagfelt. Like før jul møtte jeg Rolf Ørjan Høgset som var i gang Skattejakten.Live. ( jeg har blogget om vårt første møte her)

Nå er skattejakten allerede godt i gang og dette prosjektet er virkelig noe jeg ønsker å dele med flere. Som bedrift i dag er det utfordrende å få med seg hva og hvordan bedriften helst bør markedsføre seg. Det er så mange kanaler å velge i, og det er så ulike måter å bruke kanalene på.

Jeg har i mange år jobbet for at kunden skal komme til bedriften. Dette gjøres aller best med godt innhold og ikke minst at bedriften er synlig når noen søker etter deres produkter og tjenester. Jeg gleder meg til å dele hvordan bedrifter får kundene til å komme til seg.

 

Siritreffet 30 mars er avlyst.

Følg med på Facebooksiden min fremover for mer informasjon og livesendinger.

Comments

comments

One thought on “Siritreff 30 mars

  1. Pingback: Siritreffet løfter frem de skjulte skattene og lover at du blir inspirert.

Comments are closed.