Skattejakt

      Kommentarer er skrudd av for Skattejakt

Tar gjerne en kaffe med deg en dag for å høre mer om dette.

Det er bare noen dager siden jeg så et innlegg på Facebookgruppen Stort og smått om sosiale medier. Innlegget var postet av Rolf-Ørjan Høgset, med overskriften FREE THE CONTENT fanget han min oppmerksomhet med en gang! Jeg heiet på budskapet i posten, og inviterte til en kopp kaffe. – Fredag passet fint.

Nå er kaffen drukket opp og jeg sitter tilbake og reflekterer over møtet med han og partner Terje Sandviken Næss. Det var en bra kaffedate! Kaffen på Espresso house var god, men innholdet som Rolf-Ørjan og Terje hadde med for å presentere for meg fikk meg til å kjenne på mange følelser. Veldig bra!

Det de kunne presentere er en «ny» måte å markedsføre og engasjere på sosiale medier. Gutta har planer om en båtur, en skattejakt rundt Norgeskysten, ikke bare i èn uke, ikke èn måned, men i flere måneder som vi alle skal få ta del i. Jeg vil påstå at dette vil revolusjonere HELE mediabransjen! Jeg er sikker! Jeg har i mange år gått mine egne veier, jeg har sett muligheter og jeg har hele tiden vært sikker på at godt innhold er det som gjelder. Nå har jeg funnet to som tenker mye av de samme tankene jeg sitter med og som jeg har ønske om å jobbe mer med.

#Engasjert

Godt innhold, en god strategi, gode planer, dyktige folk, folkelig og gøy. Det er mer enn et kinderegg. Joda, det hjelper å være engasjert, er du ikke…så blir du. Engasjert over reisen som jeg nå skal få ta en del i, sammen med deg og alle jeg kjenner og ikke kjenner. Har jeg fortalt at jeg digger sosiale medier og alle mulighetene som dette gir deg og meg? Det er dette som er gøy! Møte nye folk, på nettet, møtes live for å kjenne om det kan bli noe mer, kjenne på engasjementet til de jeg treffer, kjenne gleden av å lære nye ting, gleden av å dele med andre. Denne reisen, denne jakten etter skatten kommer du garantert til å digge like mye som meg!

#Reisen

Jeg fortalte de om at jeg tidligere i høst fikk muligheten til å skrive en sak om mitt forhold til Hurtigruten, Facebook og NRK2 programmet Hurtigruten minutt for minutt som du kan lese mer om i WomenTalk magazine her. 

«Da jeg og flere hundretusen andre slo på tven og fulgte NRK2 i 2011 for å følge Hurtigruten minutt for minutt, satt flere enn meg i sofaen og vinket ivrig med det norske flagget. Nasjonalistiske som vi er, vi elsker dette landet, Norge! Gjennom ulike Facebooksider og grupper samlet folk seg og skrev det de så, delte musikk og livet. Det skjedde noe med sosiale medier den gangen, for meg. Jeg ble virkelig kjent med folk, jeg ble glad i folk som jeg aldri hadde truffet. De delte så mye, både sorger og gleder.  Vi ble begeistret, vi fant det nødvendig å komme oss bort fra datamaskinen, treffes live. Vi bestemte oss for å dra på Hurtigruten sammen.»

«Min egen reise var følelsespreget og personlig. Jeg hadde alltid drømt om å reise med Hurtigruten, helt siden jeg var ei lita jente. Drømt om å komme til ei trygg havn.»

#Denfølelsen

Verdien, folka, kompetansen, følelsen, ekthet, det er det vi liker. Jeg blir med minutt for minutt, time etter time, jeg vil være tilstede, jeg vil lære, jeg vil le, jeg vil grine,  jeg VIL være med på Skattejakten 2017!

Vil du?

Comments

comments