Aktivitet skaper aktivitet

      Kommentarer er skrudd av for Aktivitet skaper aktivitet

I juni tok jeg valget om å legge ned nettbutikken jeg har drevet i 3 år. Jeg trengte å fokusere, fokusere på det jeg virkelig brente for og var god på.

Med fokus på de riktige tingene, måneder med iherdig jobbing hvor stein for stein ble lagt hadde jeg nå full fokus på høsten. Jeg booket inn avtaler med kunder så kalenderen i august var full allerede fra 3 august.

Da ferien var over, bar det rett ut i kundemøter, kurs, foredrag og Siritreff. Aktiviteten var høy både ute i felten, men også på nett. Aktivitet skaper aktivitet så dette la grunnlaget for det som viser seg å bli en spennende høst.

siriberntsen-bpw-follo

Gøy å holde foredrag om sosiale medier for BPW Follo Business and professional Women 28 september 2016. Foto: Marit Jørgenrud

Det har skjedd så mye gøy, som jeg gleder meg til å dele mer under julebordet jeg arrangerer 5 november. Det blir garantert en livesending på Facebook denne kvelden, så følg Facebooksiden min så du kan stille spørsmål til de som fikk plass og som feirer sin suksess.

siriberntsen-jobbsokerkurs-oktober

Jeg har inspirert og oppmuntret jobbsøkere til å bruke sosiale medier i søken etter jobber. Jeg snakket om mulighetene som finnes på LinkedIn, tips til hvordan skille seg ut på en positiv måte, hvordan få større nettverk, bygge en personlig merkevare og mye mer. Foto og samarbeid: Bente Baugerød i Ressursen as.

Når aktiviteten er stor, skjer det mye spennende. Det er ihvertfall min erfaring. I forrige uke kom jeg med på Talerlisten.

Talerlisten er en åpen og selvbetjent markedsplass for flinke foredragsholdere. Talerlisten sørger for synlighet for markedsplassen og den enkelte profil, og hjelper talerne til å bli bedre. Talerlisten åpner for vurderinger av foredragsholderne. Slike vurderinger er til stor hjelp for arrangører som leter etter gode navn. En vurdering består av 1-6 stjerner og en kommentar.

talerlisten-vurderinger-baresupermarit

I går fikk jeg en epost om at jeg var en av de med flest anbefalinger. Jeg er så takknemlig!

Aktivitet skaper aktivitet

Tirsdag 8 november kl 2000 har jeg fått gleden av å ha en livesending om salg og møtebooking for medlemmene i Facebook gruppen Toppselger som tilhører Lars Hellestrae som driver Toppselger.no. Meld deg inn om du kjenner at denne gruppen passer deg.

I dag har jeg møte med en dame som skal arrangere Nettverksmesse 4 desember. Jeg gleder meg til å blogge mer om det samarbeidet senere. Det jeg vet allerede er at det er store muligheter for å få synlighet, i tillegg til at nettverket blir større. Dette ser jeg virkelig frem til, kommer du?

Takk for at du leste!

siriberntsen logo great vibes 300 70

Hverdagen min følger du på Snapchat siriberntsen.no

Comments

comments