Siritreff utsolgt

      Kommentarer er skrudd av for Siritreff utsolgt

Hvordan kunne jeg toppe suksessen fra forrige Siritreff? Hva med å feire suksessen tenkte jeg. Det går mot jul og julebordsesong. Hva er vell bedre enn å kunne samle suksessfulle gründere og ledere til en skikkelig festaften.

Jeg ønsker å gjøre dette Siritreffet litt mer eksklusivt!

Med bare 10 sitteplasser rundt bordet på Thon Hotell Arena, vil det bli en eksklusiv og minnerik aften for de som rakk å sikre seg billett.

La oss feire hverandre sine suksesser!!

Det er positivt og ikke minst mye lærdom i å høre andre sine suksesshistorier. Det er som oftest vært ett par nedturer innen man kommer seg opp å får gjennomslag på det man jobber mot. Derfor blir det ekstra viktig å ta frem de historiene som er med på å gjøre suksessen. Med 10 plasser rundt bordet en hel kveld, med god mat og godt i glasset gleder jeg meg til å bli bedre kjent med 9 andre som ønsker å dele og ikke minst feire hverandre!

siritreff-julebord-utsolgt

UTSOLGT på 4 timer!

Det var utrolig morsomt å se at alle plassene ble revet bort på under 4 timer. Utsolgt før andre rakk hjem fra jobb! Jeg hadde fylt opp plassene rundt julebordet med fantastisk flotte og dyktige mennesker jeg gleder meg til å feire sammen med.

Her er et knippe av suksesshistorier som vil bli delt for gjestene denne kvelden.

marie-hoffslokken

Marie Hofsløkken driver Doctrina AS

hvor hun tilbyr: Coaching, undervisning og veiledning samt Healingbehandlinger.

Da jeg fikk invitasjon til å bli med på feirebord så tenkte jeg, hvorfor ikke?Jeg har ikke feiret noen av mine milepæler, litt vondt å tenke på egentlig da min første bok ble utgitt i 2011.

Dette har vært et stort år for Doctrina og meg, i våres fikk vi undervisningskontrakt med Axelsons Body Work School hvor en kollega og jeg underviser i VEKS-faget. I tillegg har det blitt to bokutgivelser hvorav den ene er 2.utgave av læreboka i VEKS.

Med fullbooket kurs nå i november gleder jeg meg til sette positivt fokus på det jeg har fått til med hverken store midler eller mange hjelpere. Gleder meg til å sprette korken sammen med flotte folk!

 

Marianne Aanerød driver Fine Design.

Selger hagemøbler og griller. Vi feirer 10 års jubileum i år, har åpnet ny butikk i Sandnes og når budsjettet vårt på 22 mill i år. Ellers ønsker jeg mest å kose meg med andre grûndere og spennende damer.

 

 

Rina Moen driver Tick Off Consulting

Min suksess / det jeg feirer / er mest stolt av:

I tillegg til at jeg driver mitt eget selskap på fjerde året har jeg det siste året klart å få tre underkonsulenter ut på store oppdrag via Tick Off Consulting (dvs. de jobber for meg og leverer(!) til Tick Off sine kunder!!

Om Tick Off Consulting

  • Alltid på kundens side: ‘Din rådgiver innen forretningsstrategi og forretningssystemer’
  • Tilbyr rådgivning og prosjektledelse hovedsakelig innen it innkjøp og implementering.

Meldte meg på Siritreff julebord fordi jeg vet at med deg og de du inviterer er det god energi, vi deler erfaringer, har et fellesskap og kan både få og gi råd/inspirasjon til hverandre.

Line Westgaard 

Jeg har klart å ekspandere produksjonen min betraktelig- både i kvantum og jeg har fått samlet et produksjonsteam som er helt supert! Jeg er også midt oppi noen spennende prosesser, som jeg ikke kan dele enda.

Marit Winderen Viken

driver Strong4life Klinikken og Bootcamp. Feirer at jeg driver klinikken på 13. året og fortsatt stortrives med jobben min.

De andre som har meldt seg på er:

Bente Baugerød, Edgar Valdmanis, Katrine Gjærum, Marion Rindsem,

Jeg gleder meg veldig til å tilbringe en hel aften med disse dyktige folkene!!

På bloggen kommer jeg til å dele flere suksesshistorier fremover,

dette var en liten smakebit.

cropped-siriberntsen-logo-512-

Følg meg på Facebook, trykk HER!

Comments

comments