Få en kickstart på høsten

      Kommentarer er skrudd av for Få en kickstart på høsten

Nå ser det ut til at sommeren er over på alle måter…. temperaturen har sunket og noen har visst glemt å skru av vannkrana før de tok seg ferie. hihi Uansett vær, så er jeg meget klar for alt det som skal skje i høst.

Mine planer for høsten og våren er allerede godt i gang. Både Siritreff, radiointervju og kurs med forskjellige samarbeidspartnere er noe jeg virkelig ser frem til denne høsten. Det gleder meg at jeg skal holde kurs sammen med Bente Baugerød. Vi har satt opp et kurs som vil gi din bedrift den kickstarten det kan være smart å få hjelp til.

Kickstart høsten med å få kontroll og synlighet av bedriften din!

Vi, Siri Berntsen og Bente Baugerød inviterer til et arrangement som vil hjelpe deg og din bedrift til å kickstarte høsten.
Vi hjelper deg med å komme opp med en plan på hvordan du skal få kontroll og synlighet av bedriften din de neste 6 mnd.
At verden går fremover er det liten tvil om. Men, er det egentlig blitt så mye enklere å nå ut med budskapet sitt? Nye digitale kanaler har gitt oss som kommunikatører et hav av nye spennende muligheter. I takt med at tilbudet av digitalt innhold har vokst, har også forbrukeren blitt mer og mer kresne og mer bevisste på hva de slipper til i sin “strøm av informasjon”.

Enten vi liker det eller ikke, så er det blitt mye enklere å nå både grupper og enkeltindivider, men om dette økosystemet skal kunne fungere så er publikum nødt til å ha mulighet til å stenge ute det de selv anser å være støy. Den muligheten har de allerede og den kalles “mute”. En hver bedrift eller organisasjon eller selvstendig næringsdrivende har behov for å være en kommunikatør ut mot sitt marked i en eller annen grad. Måten du gjør det på er med å bygge opp bildet av hvem du er.

Måten du forholder deg til de nye mediene på vil uansett hva du velger ha stor innvirkning på hvordan din bedrift utvikler seg videre. Svaret for mange blir å gjøre som alle andre. Men hva om det ikke er den beste løsningen?

 På kurset får du:

• Vite hvilke markedsføringskanaler som kan være smart for din bedrift å være tilstede på.
• Vite hvordan du kan få mest mulig igjen av markedsføringen du gjør.
• Hjelp med å sette mål for høstens markedsføring.
• Siste nytt innen markedsføring og hva som kan være smart å bruke tid og energi på for din bedrift.

Vi tilbyr

• Foredrag og workshop.
• Inspirasjon, kunnskap, gleder og erfaringer.
• Nettverksbygging.
• Kaffe, te.
• Mulighet til å kjøpe lunsj i kantinen.
• Adressen er Karihaugveien 89, 1086 Oslo (Høybråten/Lørenskog)

13435544_623964581093817_2724315904824234885_n

Litt om Siri Berntsen

Hun driver Siriberntsen.no og jobber til daglig med rådgiving, kurs og foredrag innen markedsføring på digitale og sosiale medier for store og små bedrifter. Hun har jobbet mer enn 20 år med internett, søk og senere sosiale medier i en rekke ulike roller. Som gründer av nettbutikk på kundesiden, har hun sittet på begge sider av bordet og kjenner til de ulike utfordringer en bedrift kan kjenne på.

Siri har siden inntoget av sosiale medier fokusert på synlighet, innhold og de nye mulighetene vi har med markedsføring i dag, kontra med de tradisjonelle markedsføringskanalene. Spesielt samspillet mellom søk, rangeringer, trafikk til nettside og sosiale medier. Hvordan sosiale signaler kan være med å forsterke det budskapet vi gjerne vil ha ut til våre kunder og interessenter.

Fra å ha jobbet med noen av de største nettsidene i Norge til å være med å bygge opp helt nye sider fra bunnen av har Siri opparbeidet seg et erfaringsgrunnlag som hun til daglig benytter for å hjelpe bedrifter ta mer kvalifiserte valg innen digital markedsføring.

Litt om Bente Baugerød

Hun er eier av Ressursen as. Selskapet ble etablert for 12 år siden og har vokst seg stort med millionomsetning på vikartjenester til barnehager og skoler.

Barnehageressursen, som er varemerket, har hver dag ca. 130 vikarer ute i arbeid i barnehager. I løpet av de 12 årene som selskapet har vokst så har hun gjort mange erfaringer.

Å være gründer er ingen dans på roser, og koster blod, svette og tårer. Samtidig så er det alle valgene hun har gjort som har vært største delen av hennes suksess. Hun tar valg av ulik størrelse hvert eneste år, hver eneste måned, hver eneste dag, hver eneste time, hvert eneste minutt. Og summen av disse valgene har vært med på at det er utrolige mange voksegleder underveis.

Sett av fredag 26 august fra 0900 – 1300 og gi deg selv og din bedrift effektiv tid til å lage en digitale handlingsplan.

Dette arrangementet passer for gründere og småbedrifter. Pris kr 490,- pr deltaker.
Meld deg på HER!

Vi gleder oss til å treffe deg og gi deg en kickstart på høsten.

Comments

comments