80 bedrifter på Siritreffet 25 august!

80 bedrifter er det dèt er plass til på Siritreffet 25 august.

Nå er det ikke mange dagene til neste Siritreff. De 80 plassene jeg har store planer om å fylle med fantastiske folk i ulike bedrifter begynner å fylles, men jeg trenger enda hjelp til å nå målet.

Siritreff har blitt arrangert flere ganger med stor suksess. Denne gangen arrangerer jeg det som et frokostmøte, hvor fokuset blir å servere de siste nyhetene og tips om hvilke muligheter din bedrift har til å bli synlig denne høsten via markedsføring på digitale og sosiale medier.

Det blir selvfølgelig mulig å ta en kaffe med de andre deltakerne, som igjen gir deg et større nettverk av venner, kolleger, samarbeidspatnere. Jeg ser på nettverking som en av suksessfaktorene til at Siritreff har blitt så bra. Nettopp fordi jeg deler av mitt nettverk, og det i tillegg blir muligheter for å bli kjent med andre bedrifter.

Jeg sier ofte at vi ikke alltid vet helt hva som skjer på Siritreff, men at det som skjer er både kunnskapsgivende, interessant, inspirerende og gøy! Jeg gleder meg og håper virkelig at du kommer innom, alene eller med en kollega!

  siriberntsen kaffe

For noen år siden var jeg så heldig å få bli kjent med og ikke minst jobbe med Manuel Flores. Like før sommeren tok vi opp igjen tråden og møttes over en kopp kaffe i Oslo. Jeg har alltid hatt respekt for Manuel og hans passion når det gjelder digitale og sosiale medier. Kundeservice likedan. Vi jobbet veldig likt og har mange av de samme verdiene som jeg anser som viktig når man skal jobbe med andre.

Manuel  Flores har jobbet med markedsføring på sosiale medier siden 2010. Han har erfaring fra flere vellykkede kampanjer for storkunder som Opel, Bilia, Aftenposten, Vestlia Resort m.m. Han har stått bak kampanjer der sosiale medier har vært hovedkanalen for budskapet, innhenting av adresser og leads, samt skapt en viral spredning.

siriberntsen manuel flores siritreff forberedelse

Nå driver han Adgroup one og utover høsten skal vi holde kurs sammen. Første gangen du kan treffe oss begge blir under Siritreffet 25 august. Jeg gleder meg til å presentere han for deg og ikke minst å høre han dele sin kunnskap om annonsering og synlighet på Facebook, som han er meget dyktig på!

Mer informasjon om Siritreffet kan du lese HER. Meld deg og din bedrift på Siritreffet HER!

Kommer du?!

siriberntsen logo str

Comments

comments

2 thoughts on “80 bedrifter på Siritreffet 25 august!

  1. Pingback: Jeg har testet Pokèmon go, som du ser på videoen har jeg hatt det moro!

  2. Pingback: Siri og Manuel lærer deg hvordan du kan finne kundene på nett

Comments are closed.