Change is good

      Kommentarer er skrudd av for Change is good

I dag hadde jeg planlagt å lage ulike videoer som jeg skal bruke fremover. Jeg hadde klar en liste over temaer og hva jeg skulle snakke om. Etter å ha sittet inne med dressjakken på i over en time, skulle jeg endelig igang med redigeringsarbeidet. Men jeg skjønte fort at noe var galt da jeg ikke fikk opp videoen jeg hadde lagret. Det viste seg at jeg hadde laget de i et feil format, ergo jeg forsto ikke hvordan jeg kunne få hentet de opp igjen. Så da var det tid for en kort tenkepause, hva skulle jeg endre før jeg satte i gang for å filme på nytt. Jeg kunne ikke gi opp filmingen for i dag, siden jeg var så godt i gang.

siriberntsen cafe tekst 550

Change is good, har jeg blitt fortalt.

Jeg liker endringer, jeg utvikler meg med endringer. Selv om det kanskje ikke alltid er like enkelt å forstå og sette seg inn i hvorfor f.eks Facebook endres oftere og oftere. Stort sett er endringer til det bedre, ikke sant?

I går kom det ny oppdatering på Instagram som var mistenkelig lik Snapchat. Nå kan du sende Instastoryes til dine følgere på Instagram. Storyen forsvinner etter 24 timer og du kan se hvem som har sett bilde eller videoen du har delt der.

I dag kom det enda en ny oppdatering, denne gang på Facebook. Jeg skjønner at mange bedrifter og ikke minst privatpersoner synes det er mye nytt som skjer med apper og sosiale medier om dagen. Det skjer i tillegg i et ganske så raskt tempo. Jeg jobber mye med å holde meg oppdatert. I tillegg er jeg opptatt av å jobbe frem en god markedsføringsplan for mine bedriftskunder. Jeg mener at det å ha en bred markedsføringsplan er enda viktigere i dag enn tidligere. Dette er noe jeg deler mer av på kurset 26 august. Mer informasjon HER.

Men så over til den egentlige grunnen til at jeg poster dette innlegget i dag. Det har seg slik at etter litt justeringer på videofilmingen og noen nye forsøk, endte jeg opp med en liten forklaringsvideo med det nye designet til Facebook. Jeg håper du liker den?!

Jeg har et ønske om å få flere følgere til min Facebookside,.

Vil du hjelpe meg å nå mitt neste mål på 500 følgere på min Facebookside?

Håper du Liker, inviterer og deler med dine venner etter denne forklaringsvideoen jeg har laget til deg i dag!

Takk for at du leste <3

siriberntsen logo str

Comments

comments