Vil du bygge nettverk?

      Kommentarer er skrudd av for Vil du bygge nettverk?

Det var overskriften da jeg la inn en post på LinkedIn Pulse for noen dager siden. Det var tydelig at flere ønsket dette, mange likte den og den har levd en stund på LinkedIn. Har du testet Pulse enda? Del gjerne dine erfaringer med meg.

siriberntsen linkedin 500

Jeg vet ikke hvor jeg hadde vært om jeg ikke hadde bygget nettverk. Nettverk har gitt meg både venner, samarbeidspartnere, jobb, kunder m.m.

12814040_820529421410196_5341520219362404848_n

Foto: Stian Hexeberg

Jeg har flere erfaringer rundt det å få nye følgere inn på LinkedIn. Noen av mine erfaringer fra LinkedIn delte jeg under livesending på Facebook forrige uke. Det var for meg en ny måte å nå ut på. Du må gjerne se videoen og bloggen jeg delte HER!

siriberntsen siritreff siri foto katrine gjærum

Tilbakeblikk fra Siritreff, som er et nettverkstreff. Foto: Katrine Gjærum

Ikveld har jeg drevet litt med det jeg kaller søndagsyssling. Så nå føler jeg meg klar for en ny og innholdsrik uke. Møter, workshop og flere rådgivingstimer står i kalenderen. Jeg gleder meg til flere spennende møter med folk jeg nylig har blitt kjent med.  Håper helgen din har vært bra og at du også er klar for en ny uke!

God uke til deg, fra meg!

 

siriberntsen logo str

Comments

comments