Siritreffet ble en suksess

      1 kommentar til Siritreffet ble en suksess

Tiden flyr i festlig lag sies det. Tenk at det allerede har gått 1 uke siden vi hadde Siritreff på Thon Hotel Arena i Lillestrøm.

siriberntsen siritreff siri foto katrine gjærum

Foto: Katrine Gjærum

#Suksess

Jeg har vell knapt nok landet enda. For en dag! Det var helt fantastisk å oppleve at så mange dyktige folk var samlet på et sted for å bygge nettverk og få påfyll av kunnskap og inspirasjon. Det kom folk fra hele Østlandet! Noen hadde til og med reist helt fra Elverum og Fredrikstad! Tema for dagen var nettverksbygging, markedsføring og personal branding. Jeg hadde fått tak i 7 meget dyktige folk i fra mitt nettverk som virkelig var med å bidro til at dagen ble så innholdsrik og god som den ble.

siriberntsen siritreff marion stian

Jeg vil nok en gang gi en meget stor takk til foredragsholderne Edgar Valdmanis, Katrine Gjærum, Stian Hexeberg, Bente Baugerød, Maria Mork, Marion Rindsem, Gro Mikkelsen for å ha bidratt til at Siritreffet ble en suksess!

siriberntsen siritreff edgar valdmanis goto Katrine gjærum

Foto: Katrine Gjærum

#Siritreff

Forrige fredag startet tidlig for meg. Jeg var på hotellet før kl 0730 for å rigge i stand goodiebags og få en oversikt over lokalet og alt vi skulle ha behov for. Det var flere som kom tidlig, så det ble en rolig god start på dagen. Marion kom med nattoget fra Verdalen, så det var veldig koselig å få noen ord med henne før det virkelig braket løs.

siriberntsen siritreff foredrag lytter

Lokalene vi hadde var veldig flotte! Det var fine, freshe farger og en koselig krok med både stoler og sofa. Det var bare å finne seg til rette og la seg inspirere!

siriberntsen siritreff foredrag lytter2

siriberntsen siritreff 8 april torun

#Livesending

Siden Facebook dagen før hadde lansert Livesending muligheter på Facebook, testet vi tidlig. Her ser du litt fra kaffepausen. Lurer du på hvorfor vi plutselig ble på skeiva? Les mer om min erfaring med livesendinger i eget innlegg her.

 

 

Det ble mye mingling og kaffepauser underveis på dagen. Jeg mener det er en av suksessfaktorene, da det er viktig å snakke sammen, dele erfaringer.

siriberntsen siritreff situasjonsbilde

#Lydnivå

Det var meget god stemingen og latteren runget i lokalet. Deltakerne fant fort tonen og skravla gikk. Men mot slutten av dagen var det ikke bare lyden fra deltakerne som kom i lokalet. Det ble ganske høyt lydnivå fra hotellets gjester som hadde lunsj etter oss. Vi fikk litt problemer med å høre hva foredragsholderne sa. Men Katrine som driver Census film, har filmet alle foredragene, og er igang med redigering. Hun forteller meg at man ikke hører støyen på de som hadde myggmikrofon, og at video kan være bedre enn virkeligheten. Hun kan røpe at det vil bli muligheter for å høre alle foredragene igjen! Det gleder ihvertfall jeg meg til, for det var verdt å høre flere ganger!

katrine gjærum profil siritreff

#Bevisstgjøring

Det ble en dag med mye påfyll av kunnskap fra foredragsholderne. Jeg hadde også gruppearbeid med deltakerne. Planlegg en Facebookstatus. Viktigheten av å være bevist og tenke igjennom flere scenarier gir en bevisstgjøring som jeg mener er viktig i dagenes digitale og sosiale verden. Jeg kommer nærmere inn på planen i et senere innlegg.

siriberntsen siritreff plan 550 350

siriberntsen siritreff gruppearbeid

 

#Tilbakemeldinger

  • Siritreffet var blant topp 10 av foredrag og eventer de hadde vært på, sa søstrene Furuli som hadde tatt turen helt fra Hamar!
  • Farge og klær var et helt nytt og uventet tema som er så viktig! Det syntes jeg var veldig bra!
  • Stemningen på Siritreffet var utrolig bra! Så dette er et av de beste treffene jeg har vært på.
  • Jeg hadde ikke nølt med verken å anbefale eller dratt på det helt samme opplegget igjen!
  • Veldig godt utbytte av dagen.
  • Veldig hyggelig og inspirerende treff!
  • Bra foredrag og mange spennende mennesker.
  • To tomler opp for dette flotte initiativet. Heia Siri!

siriberntsen siritreff profil siritreff

#Læringskurve

For meg ble det en bratt læringskurve å gå fra et rolig cafètreff til å lage et heldagsevent for 40 stk, med 7 foredragsholdere!

siriberntsen siritreff pause

Jeg fikk prøvd meg! Både som eventarrangør, konferansier, vertinne, foredragsholder, nettverksbygger, samarbeidspartner m.m Jeg har hatt mange hatter på hodet, og kan nå lene meg tilbake og se at jeg hadde kontroll på det som skulle skje. Jeg er veldig fornøyd med hvordan jeg har fått løftet Siritreffet bare siden januar! Denne gangen hadde vi også flotte goodibags! 🙂

Jeg må innrømme at jeg har brukt noen dager på å lande etter dette! Det var helt fantastisk å få være del av denne dagen, med så mange dyktige og flotte folk! Jeg kommer til å bruke enda noen dager på å evaluere Siritreffet med noen av de som bidro for å se hva jeg skal gjøre videre med Siritreff. Siritreff er kommet for å bli, men hva som skjer neste gang er enda ikke satt. Vil du bli med på neste Siritreff kan du sikre deg muligheten til all informasjon om neste treff ved å melde deg på nyhetsbrevet mitt her!

Få informasjon om neste Siritreff

(Bekreft via tilsendt epost etter du har trykket Subscribe)
* EpostadresseTusen takk!

Beste hilsen

siriberntsen logo str

 

Fornøyd? Anbefal meg gjerne på LinkedIn

Comments

comments

One thought on “Siritreffet ble en suksess

  1. Pingback: Vil du bygge nettverk? La meg dele noen erfaringer med deg!

Comments are closed.