Selger via Twitter

      Kommentarer er skrudd av for Selger via Twitter

I forrige uke rakk jeg å ta en kaffe med Marion Rindsem som er gründer av MarionRdesign, da hun kom fra Verdal til Oslo for en langhelg proppfull av møter og kurs.

siriberntsen marion r design strikker

Marion dro frem strikketøyet så fort vi fant et sted å sitte, mens hun ivrig fortalte meg om alt det som skjer for henne om dagen. Det er ikke småtteri for å si det forsiktig!

Jeg har fulgt Marion på Sosiale medier i snart 3 år og blir inspirert over å se hvilke kanaler hun har valgt å bruke for å nå ut med sitt produkt og måten hun gjør det på er ulikt mange andre.

marion 3 design twitter stor

#SoMelue

Jeg så luene hennes først på Instagram, men fikk beskjed om å følge henne på Twitter. På twitter fikk jeg kjøpt meg SoMelue, og har siden fått gleden av å være med på flere av hennes luetreff m.m.

Hennes historie om hvordan hun har brukt Twitter for å merkevarebygge seg og sine luer kan du høre på Siritreff. Hun vil også dele noe helt utrolig som nylig har skjedd på grunn av hennes bruk av Instagram.  Jeg gleder meg til å høre mer!

siriberntsen marion r design

#siritreff

Jeg kan love at det er verdt å få med seg Marion sitt miniforedrag på Siritreff 8 april på Thon Hotel Arena i Lillestrøm.

Det er kun få plasser igjen, sikre din plass denne dagen ved å melde deg på ved å trykke HER!

Marion kommer, kommer du?

 

siriberntsen logo str

 

Comments

comments