Praktiske tips om LinkedIn

      Kommentarer er skrudd av for Praktiske tips om LinkedIn

#Gründerfrokost

I går var jeg på Business Lillestrøm for å holde foredraget Praktiske tips om LinkedIn, under deres månedlige gründerfrokost.

siriberntsen business lillesrøm 3 mars 2016 grunderfrokost

#Nettverksbygging

Jeg delte praktiske tips om LinkedIn til de fremøtte. Både hvorfor man skal bruke LinkedIn og hvordan man bruker LinkedIn. Jeg delte flere egne erfaringer og tips til hvorfor jeg liker måten å drive nettverksbygging på via LinkedIn. Jeg fortalte også om Siritreff, og hvordan man kan bruke Siritreff til å bygge større nettverk. Les mer om Siritreff her,

siriberntsen linkedin foredrag business lillestrom 3 mars 2016

#Gøydagpåjobben

Over 30 veldig interesserte deltakere som både noterte flittig og spurte om det de lurte på. Dette var gøy!!

Jeg må takke Stian for at jeg fikk komme! Vil du vite mer om hva Business lillestrøm har å tilby anbefaler jeg deg å lese intervjuet jeg gjorde med Stian Svensson Hexeberg og Business Lillestrøm. Trykk her for å lese.

siriberntsen business lillestrom 3 mars 2016

Lyst til å komme i gang med LinkedIn?

Jeg holder en ren workshop torsdag 10 mars kl 9-12 for de som ønsker hjelp til å sette opp en LinkedIn-profil, privat og/eller bedrift. Det er enda noen ledige plasser. Meld deg på eller få mer informasjon ved å sende meg en epost post@siriberntsen.no

Foto: Stian Svensson Hexeberg

siriberntsen logo str

 

Comments

comments