Siritreff i Lillestrøm

      2 kommentarer til Siritreff i Lillestrøm

Jeg er i full gang med planlegging av nytt Siritreff.

Forrige gang 14 januar ble en suksess, og oppmøte var gledelig overraskende på meg. Så denne gangen har jeg lagt forholdene til rette for at man skal kunne bli flere og ikke minst få enda mer ut av å tilbringe noen timer med meg og mitt nettverk.

Siritreff 8 april på Thon Hotel Arena!

Jeg har fått låne knalltøffe lokaler på Thon Hotell Arena, hotellet ligger vegg i vegg med Varemessa i Lillestrøm. Med kun 10 min togreise fra Oslo, satser jeg på at flere tar turen hit.

siriberntsen siritreff thon hotel arena 8 april

Siritreff er rett og slett et nettverkstreff. Hvor du kan møte meg og mitt nettverk som jeg gjerne deler med deg. Sharing is caring!

Jeg ønsker det skal være litt uformelt, litt som et kaffeslabberas. Men med godt innhold. Derfor har jeg noen overraskelser jeg deler med de som kommer. Denne gangen har jeg vært i kontakt med flere dyktige gründere og ledere som har meget god kunnskap om de temaene jeg ønsker å dele med de som kommer.

Siritreff 8 april:

 • Thon Hotell Arena i Lillestrøm
 • Siritreffet varer fra kl 0830-1500
 • Lunsj
 • Flere dyktige og kjente foredragsholdere
 • Workshop
 • Nettverksbygging
 • Goodibag
 • Katrine Gjærum i Census film tilbyr filming av videocard til en god pris denne dagen. Gi beskjed snarest om det er interessant.

Dagens tema:

 • Personal branding
 • Markedsføring
 • Nettverksbygging

siriberntsen siritreff thon hotel arena 8 april

Hva skjer’a?

Jeg kan allerede nå avsløre at du kan få høre historien til MarionR som selger luer via twitter. Maria Mork mener altermulig, hun kommer for å dele sine erfaringer. Katrine Gjærum i Census film skal filme, og hun gir deg muligheten til å få ditt eget videocard! Følg med i dagene fremover, det er mye spennende på gang! På Snapchat covin_no får du et unikt innblikk i planleggingen fremover!!

Snakker vi lønsj?

Ja, vi har ordnet med baguetter. Men trenger påmelding så vi vet antall som kommer etc.

siriberntsen siritreff

Vi sees vell?

Meld deg på HER.  (påmelding innen 31 mars) Max antall er 40, så her bør du være rask!! 

Har du husket å huke av at du SKAL på Siritreff på Facebook eventet 🙂

Ønsker du å bidra med Goodibag eller annet? Kontakt meg gjerne via epost post@siriberntsen.no 

Vi sees!

Hilsen Siri Berntsen

Korrigert: 23.02.2016

Comments

comments

2 thoughts on “Siritreff i Lillestrøm

 1. Pingback: siriberntsen.no

 2. Pingback: siriberntsen.no

Comments are closed.