Siritreff er kommet for å bli

      Kommentarer er skrudd av for Siritreff er kommet for å bli

14 januar 2016 var det endelig klart for Siritreff! Det var godt over 20 gründere og ledere som kom til Thon Hotel Opera , tidenes nettverkstreff!

Jeg delte av mitt nettverk.

Jeg hadde i forkant informert om at det ville komme 3 overraskelser. Den ene var Katrine Gjærum som er gründer og daglig leder av Census film. Hun filmet og sa litt om hvilke muligheter man som bedrift har med videomarkedsføring. Det er også hun som har laget denne promotionvideoen for Siritreffet.

Bente Baugerød fortalte sin gründerhistorie og viktigheten av å sette klare mål og feire de. Hun deler sine erfaringer gjennom  Voksegleder.

 Lars Leenderts gründer av Iminne.no delte tips som kan være meget nyttige når man skal bygge nettverk.

PhotoGrid_1452803192793_resized

Man vet aldri hva som skjer på Siritreff.

Vigdis Jordal kom plutselig innom og impulsivt las to gripende dikt for oss, Nina Hanssen tok seg tid til å stikke innom med sin smittende latter og glede, enda hun ledet en stor konferanse denne dagen. Ole Martin Evensmo gründer av Netthandel.no kunne fortelle at jeg skal sitte i paneldebatt med blant andre NHO og Mystore 1 februar. 

siritreff 14 januar 2016

Herligheten så stas det var å se så mange dyktige menn og kvinner samlet for felles glede, inspirasjon og nettverking.

Hanne A. Rekkebo blogget fra Siritreffet og utnevnte meg til intet mindre enn en gründerhøvding. 🙂 Blogginnlegget kan du lese her.

Siritreff er kommet for å bli!

Jeg er allerede godt igang med planleggingen av nytt Siritreff, hold av fredag 8 april nå!

Sammen med Katrine Gjærum har vi flere spennende planer på gang. Du kan allerede på torsdag 28 januar se noen glimt og få vite litt mer av hvilke spennende ting vi har på agendaen. Kanskje vi treffes når vi tar turen innom Oslo Design Fair i Lillestrøm.

Interessert i å vite mer? Følg med på nettsiden, Facebook, Instagram eller på Snapchat Covin_no

HERLIGHET dette blir så innmari gøy!!!

Del gjerne videoen med ditt nettverk <3

Klem fra Siri

Comments

comments